Ad Code

Responsive Advertisement

Καταποντίστηκαν οι Μετοχές της ΔΕΗ για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από το 5G κάποιοι; – Είναι ο Μητσοτάκης πίσω από την εσωτερική πληροφόρηση;


Κατέρρευσε η μετοχή της ΔΕΗ, λόγω ΑΜΚ


Εννοείται ότι η ευθύνη προσωπικά του πρωθυπουργού είναι τεράστια, διότι γνώριζε ξεκάθαρα για αυτή την εξέλιξη, δεν έκανε όμως καμία αναφορά τόσο στην ομιλία του όσο και στην συνέντευξη τύπου στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης! 

Γεγονός που από μόνο του, αποτελεί σκάνδαλο. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην γνωρίζει αυτή την εξέλιξη, το γεγονός ότι την απέκρυψε επιτρέποντας σε κάποιους που γνώριζαν να ξεφορτώσουν, είναι άκρως επιλήψιμο.


Γράφει συγκεκριμένα ο Γιώργος Αναβαλόγλου στο Twitter, παραθέτοντας το ανωτέρο γράφημα: 


Το παρακάτω γράφημα παρουσιάζει την πορεία της μετοχής και τα νέα που βγαίνουν την εκάστοτε χρονική στιγμή. Κάποιοι ξεκίνησαν τις πωλήσεις στις 16:00 και τα νέα για την ΑΜΚ της ΔΕΗ βγήκαν στις 18:47.

Το χαμηλό βαρομετρικό επιστρέφει στο χρηματιστήριο, με αρνητικό καταλύτη τη μετοχή της ΔΕΗ, που βυθίζεται στα “Τάρταρα” ενόψει μεγάλης ΑΜΚ χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων. Το πιό απαισιόδοξο σενάριο για την πορεία της αγοράς παίρνει σάρκα και οστά και μιά βαθιά διόρθωση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ολοι οι βασικοί δείκτες καταγράφουν μεγάλες απώλειες, διασπώντας διαδοχικά επίπεδα στήριξης, ενώ το ψυχολογικό κλίμα επιδεινώνεται και οι προσδοκίες υποχωρούν. Αρνητική η επίδραση και από τις ευρωπαϊκές αγορές,όπου επικρατούν πτωτικές τάσεις, εν μέσω ανησυχιών για επιβράδυνση της ανάπτυξης.


Στο ΧΑ η πτώση συντελείται με μεγάλο όγκο συναλλαγών – κι αυτό είναι μιά αρνητική ένδειξη για τη δυναμική της αγοράς. Επισημαίνεται όμως ότι ο εντυπωσιακός τζίρος (περίπου 60 εκατ. ευρώ σε 4 ώρες) οφείλεται κυρίως στη ΔΕΗ, που καλύπτει το 40% της συνολικής αξίας συναλλαγών

Το κλίμα στην αγορά άρχισε να αλλάζει απότην τελευταία ώρα της χθεσινής συνεδρίασης, όταν διέρρευσε η πληροφορία για μεγάλη ΑΜΚ από τη ΔΕΗ και πολλά χαρτοφυλάκια έσπευσαν να ρευστοποιήσουν θέσεις σε blue chips, πιέζοντας χαμηλότερα τις τιμές.

Με έτερο χρήστη του Twitter, να παρεμβαίνει και να παρουσιάζει με γράφημα ότι το ξεφόρτωμα των μετοχών είχε αρχίσει από τις 13 Σεπτεμβρίου! Μία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement