Ad Code

Responsive Advertisement

ΗΠΑ: «Γραφείο τελετών» προειδοποιεί - "Εμβολιαστείτε. Αν όχι, τα λέμε"

 

Διαφημιστική εταιρεία στις ΗΠΑ βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να προωθήσει τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.


Το μαύρο βαν γραφείου τελετών κυκλοφορούσε στους δρόμους του Σάρλοτ με το μήνυμα "μην εμβολιαστείτε". Τι ανακάλυψαν όσοι επισκέφθηκαν τον ιστότοπο του "γραφείου τελετών".

Βανάκι του «Γραφείου Τελετών Γουίλμορ» γυρνούσε στους δρόμους του Σάρλοτ πριν τη διεξαγωγή αγώνα των Carolina Panthers, ενώ πάνω του έφερε το μήνυμα: «Μην εμβολιαστείτε».
Αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον των περαστικών και τα βίντεο έγιναν viral στα social media.

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική και την ανακάλυψαν όσοι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του «Γραφείου Τελετών Γουίλμορ» καθώς στις οθόνες τους είδαν το εξής μήνυμα: «Εμβολιαστείτε τώρα. Αν όχι, θα σας δούμε σύντομα».

Από κάτω υπήρχε ένας σύνδεσμός για να κλείσουν το ραντεβού τους με το εμβόλιο COVID.

Αυτή η εμβολιαστική εκστρατεία στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από την διαφημιστική εταιρεία Boone Oakley. O ιδιοκτήτης της εταιρείας ελπίζει ότι αυτό το μήνυμα θα πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Απλώς αισθάνομαι ότι ο συμβατικός τρόπος διαφήμισης δεν λειτουργεί. Τα, απλά συνεχή μηνύματα που σε παροτρύνουν να εμβολιαστείς... απλά αποτελούν μία ακόμα διαφήμιση», δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείου David Oakley στο CNN. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι από διαφορετική οπτική γωνία που θα συγκλόνιζε τους ανθρώπους».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement