Ad Code

Responsive Advertisement

Τελικά όλη η Ελλάδα έχει την απορία αν κοροϊδευόμαστε με το θέμα των παρελάσεων


Όταν έρθουν τα Χριστούγεννα θα μας πουν πάμε να σώσουμε το Πάσχα


Το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν παρελάσεις και να μην γίνουν οι παραδοσιακές δοξολογίες στους ναούς ενόψει της 28ης Οκτωβρίου είναι ορθάνοικτο.

Πάλι αρχίσαμε την ίδια καραμέλα ότι υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων και πρέπει να τηρηθούν αυστηρά πρωτόκολλα και βγαίνουν οι ειδικοί και μας λένε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι παρελάσεις και «πάμε να σώσουμε τα Χριστούγεννα», κι όταν έρθουν τα Χριστούγεννα θα μας πουν πάμε να σώσουμε το Πάσχα κ.ο.κ.

Δηλαδή συγγνώμη, όλο αυτό το διάστημα που είναι ανοικτά όλα και τα μπαρ και τα γήπεδα και οι παιδότοποι και τα σχολεία και οι τουρίστες πηγαινοέρχονται με καράβια και αεροπλάνα ο κορονοϊός ελέγχεται μια χαρά και δεν μπορεί να ελεγχθεί στην παρέλαση της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Καταπληκτικό επιχείρημα. Ποιος τρομερός εγκέφαλος σκέφτηκε ότι δεν πρέπει – επαναλαμβάνω 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και εν μέσω τουρκικών προκλήσεων – να γίνουν στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940;

Την ώρα που καθημερινά στην Ελλάδα γίνονται πορείες διαμαρτυρίας από διαφόρους «δικαιωματιστές» και «ευαισθητούληδες» χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις ασφαλείας, δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι καθιερωμένες δοξολογίες στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης και στις Μητροπόλεις της Ελλάδας για την επέτειο του ΌΧΙ; 

Πάτε καλά στα μυαλά σας ορισμένοι; Εγώ λέω να μην ξαναγίνουν ποτέ ξανά στην Ελλάδα παρελάσεις, να μην ξαναγίνουν ποτέ λειτουργίες στις εκκλησίες, να σταματήσουν αμέσως οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, γιατί όπως όλα δείχνουν, αυτές είναι οι κύριες πηγές εξάπλωσης του SARS-CoV-2.

Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε οτιδήποτε αφορά την εθνική μας υπόσταση και την Ορθόδοξη ταυτότητά μας, αμέσως θα περιοριστούν όλες οι πανδημίες και όλες οι ασθένειες και θα είναι άπαντες ευχαριστημένοι. 

Και οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι. Ααα να μην ξεχάσουμε να κατεβάσουμε και την ελληνική σημαία από την Ακρόπολη γιατί ποτέ δεν ξέρεις μήπως κι αυτή συμβάλει στην ταχύτατη εξάπλωση της μετάλλαξης Δ. Μήπως να συνεδριάσουν οι επιτροπές λοιμωξιολόγων και γι’ αυτό το θέμα;

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement