Ad Code

Responsive Advertisement

Εικόνες φρίκης: Αφγανοί πέφτουν από αεροσκάφος κατά την διάρκεια της απογείωσης


Τραγική είναι η κατάσταση στο Αφγανιστάν. Σε βίντεο, αρχικά βλέπουμε στα πλαϊνά Α/Φ C-17 την ώρα της απογείωσης πολίτες να ''γατζώνονται'' πάνω στα αεροπλάνα και εν συνεχεία, κατά την διάρκεια της απογείωσης, αυτοί να πέφτουν στο απόλυτο κενό! 

Την ίδια στιγμή, η Κίνα είναι έτοιμη για φιλικές σχέσεις με τους Ταλιμπάν, δείχνοντας ξεκάθαρα, πως το Πεκίνο μαζί με το Πακιστάν και την Τουρκία, στήριξαν τους τρομοκράτες!

  

Νέες πληροφορίες για νεκρούς στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

 

Για νεκρούς μιλάνε οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, εν μέσω χαοτικών σκηνών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, χωρίς να έχει καταστεί σαφές εάν τα άτομα αυτά έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς ή από ποδοπατήματα.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες της Wall Street Journal κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.

 

Ρωσική πρεσβεία: Ο Ασράφ Γκάνι έφυγε από την Καμπούλ με αυτοκίνητα γεμάτα χρήματα 

 

Στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έφυγε από την Καμπούλ ο πρώην πρόεδρος του Αφγανιστάν Ασράφ Γκάνι, μίλησε στο Sputnik η ρωσική πρεσβεία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γκάνι έφυγε από την Καμπούλ συνοδεία αυτοκινήτων που ήταν γεμάτα με χρήματα. 

 

Πληροφορίες για πυροβολισμούς στον αέρα από τον αμερικανικό στρατό 

 

Αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ φέρονται να πυροβόλησαν στον αέρα, προκειμένου να απωθήσουν πλήθος Αφγανών που προσπαθούσε να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, πηγή που μίλησε στο Sputnik έκανε λόγο για αρκετούς νεκρούς μετά τα αμερικανικά πυρά.

Νωρίτερα, το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, μετέδωσε ότι ο αμερικανικός στρατός έριξε προειδοποιητικά πυρά για να απωθήσει τα πλήθη από τον αεροδιάδρομο.

pentapostagma.gr 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement