Ad Code

Responsive Advertisement

Στέφανε Τσιτσιπά μπράβο σου. Ξεκάθαρα μίλησες και έκλεισες στόματα...


Στέφανε Τσιτσιπά, είμαι μαζί σου! Τα είπες ωραία, ξεκαθάρισες τη θέση σου, δεν κρύφτηκες πίσω από τη ρακέτα σου και μπράβο σου! Και μην περιμένεις κατανόηση...Καλά τα είπες Τσιτσιπά. Ήταν σαν να νίκησες στο Ρολάν Γκαρός, αγόρι μου!


Άλλωστε, Στέφανε, δεν είσαι πνευματικός ταγός ή πολιτικός για να φιλτράρεις τις κουβέντες σου. Τένις παίζεις για την πάρτη σου και όσα βγάζεις, για την τσέπη σου και για τα όνειρά σου. 

Κι αυτοί που δηλώνουν «υπερήφανοι» για σένα, είναι οι «πολιτικοί», Στέφανε. 
Θεριά, μην τους ακούς! Σε περιμένουν να μιλήσεις για τη μαστίχα, για τα Tesla, για τα Harrods, για τα εμβόλια και να σου πάρουν το σετ, να σε κατασπαράξουν… 

Οι καιροσκόποι, οι ετερόφωτοι…

Τι είπες για το εμβόλιο; Ότι «…δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω». Τι λάθος είπες και σε λιθοβόλησαν οι κυρίες του διαδικτύου με τα πεκινουά στην αγκαλιά και τις ντεκαπάζ στο μυαλό; Γιατί σε κατέκριναν; Γιατί δεν έχουν να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό… Το Αφγανιστάν δεν ήταν (ακόμα) στα ενδιαφέροντά τους…

Σου προσάπτουν ότι είχες προτρέψει, στην καμπάνια σου, τους νέους να «αγκαλιάσουν τα μέτρα προστασίας και την υπευθυνότητα σε κάθε βήμα». Σωστά; Δεν είχες πει «τρέξτε να εμβολιαστείτε, νέοι»!

Και τώρα τι σου ζητούν; Να το παίξεις πολιτικάντης. Και σωστά τους απάντησες: «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις;»… Να μου ζήσεις κύριε Τσιτσιπααά!

Εδώ ο Άλλος μας είπε ότι, εμείς οι πολίτες, να πάμε διακοπές, αλλά Εκείνοι της κυβέρνησης θα μείνουν στα χαρακώματα» και σε μια ώρα πετάχτηκε μέχρι την Τήνο και μετά στην Αντίπαρο και η Ελλάδα κάηκε γύρισε, «πέταξε» ένα «συγγνώμη» κι απογειώθηκε ξανά. Και ξέρεις Στέφανε τι είναι η «συγγνώμη», ε; Η αδιαφορία για ό,τι δεν μας αγγίζει είναι.

Γι’ αυτό μην τολμήσεις να ζητήσεις κι εσύ κάποτε συγγνώμη για τα «Ντουμπάι», για τα «Tesla», για τα «Harrods». Αυτά σ’ αγγίζουν γι’ αυτά μιλάς.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό», είπες και μπράβο σου! Γιατί το εμβόλιο; Μήπως γνωρίζεις ότι θα σε προστατεύσει απόλυτα, ή θα προστατεύσει τους δικούς σου από το να τους κολλήσεις, αν νοσήσεις; Ε;

Μη μασάς τα λόγια σου, Στέφανε, παίξε το τένις σου κι άσε τους άλλους να παίζουν το ρόλο τους. Ποτέ δεν θα σε φθάσουν. Θα χαίρονται όταν χάνεις, θα δείχνουν ότι χαίρονται όταν νικάς και θα χαρούν καλύτερα όταν σε δουν να γκρεμίζεσαι.

Είσαι τενίστας Στέφανε, δεν είσαι πνευματικός ηγέτης για να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου. Κάνε αυτό που προστάζει και φιλτράρει ο νους σου, ο των 25 χρόνων, κι άσε τους άλλους να τραυλίζουν.

Κι αν κάτι «Αντετοκούνμποι» σηκώνουν σκόνη με λόγια και έργα τους, άσε τους αυτούς Στέφανε από άλλο κόσμο έρχονται…

Κι όσο αντέχεις Στέφανε παίζε και κέρδιζε για σένα κι άσε τα εθνόσημα και τις ιδέες· ευτελή παρεπόμενα εθνικών παροξυσμών...

Άλλωστε ακόμα, «χαρά και μύρο της ζωής σου η μνήμη των ωρών που κράτησες την ηδονή ως την ήθελες». Προχώρα Στέφανε: Θεριά οι άνθρωποι, δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν… 

Χίλιες φορές να…μιλήσεις, τόσες θα σε σταυρώσουν. 
Παίξε το τένις σου αγόρι μου κι άσε τα πολλά λόγια!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement