Ad Code

Responsive Advertisement

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Άλιμο - «Γάζωσαν» διαμέρισμα πολυκατοικίας (βίντεο)


«Συναγερμός» σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. νωρίς το πρωί της Τρίτης, όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ  στον Άλιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 6:30 σε μία πολυκατοικία επί της οδού Κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του Αλίμου όταν ένας ένοπλος προσέγγισε το κτίριο και άνοιξε πυρ με πιστόλι στοχεύοντας διαμέρισμα της πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο.


Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του τρίτου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ


Τώρα οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.

Μέχρι στιγμής δεν θεωρούν πως το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν στόχος, αλλά και το διπλανό δεν κατοικείται.

Στο σημείο έχουν βρεθεί δύο κάλυκες που σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είναι από εννιάρι όπλο.

Αγωνία για την έξαρση της εγκληματικότητας


Το περιστατικό αυτό εντείνει, έτι περισσότερο την ανησυχία των Αρχών, καθώς έρχεται μετά από τις μαφιόζικες εκτελέσεις σε Σεπόλια και Βάρη.

Την Κυριακή δολοφονήθηκε ένας 32χρονος μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια, ενώ χθες το πρωί έπεσε νεκρός ο παλαίμαχος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης σε δρόμο στη Βάρη.


Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, αναφέρθηκε στην έξαρση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «έχει ξαναγίνει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αυτό που γίνεται τώρα, υπήρχε έξαρση που φαγώθηκαν οικογένειες ολόκληρες».

«Φοβάμαι για τους συναδέλφους. Αυτοί ζουν ανάμεσά μας. Υπήρχε μια παλιά πρακτική οι πληρωμένοι εκτελεστές να έρχονται από το εξωτερικό» είπε και διαβεβαίωσε πως οι «πολίτες δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Ανυπεράσπιστοι είναι όσοι είχαν κάποιο παρελθόν και είναι μέσα σε αυτή τη μηχανή και αλέθονται. Παλαιότερα υπήρχε ένας κώδικας ακόμα και σε αυτού του τύπου τις δολοφονίες».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement