Ad Code

Responsive Advertisement

"Ποινικός τουρισμός"


Το ακούσαμε κι αυτό!
Συμβαίνει ΚΑΙ αυτό στην σημερινή Ελλάδα!
Ομολογώ ότι δεν είχα ξανακούσει γι' αυτό το είδος τουρισμού στη χώρα μας. Το άκουσα πριν λίγο σε πρωινή ειδησεογραφικη εκπομπή. Ότι στην Ελλάδα ανθεί ο... "ποινικός τουρισμός"!

Τι είναι αυτό; 

Αυτό είναι ότι μπαίνουν κακοποιά στοιχεία από άλλες χώρες στην Ελλάδα, ανενόχλητοι, κάνουν τα εγκλήματά τους, παίρνουν τη λεία τους και φεύγουν πάλι ανενόχλητοι για τις χώρες τους!

Η (σπάνια) περίπτωση να συλληφθούν δεν τους ενδιαφέρει γιατί ξέρουν ότι στην Ελλάδα δεν θα τιμωρηθούν! Ξέρουν δηλαδή ότι η ελληνική "δικαιοσύνη" θα τους χαϊδέψει. Θα τους βάλει φυλακή αλλά σε λίγους μήνες ή και βδομάδες θα τους βγάλει, λόγω... "αποσυμφόρησης των φυλακών"!

Διότι είναι γνωστό ότι στο "λίκνο της Δημοκρατίας", στην Ελλάδα μας, το έγκλημα ανθεί, και οι φυλακές δεν χωράνε άλλους, και οι εθνοπατέρες βρήκαν τη λύση για το πρόβλημα αυτό με το να αφήνουν τους εγκληματίες ελεύθερους!

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στο "λίκνο". Προ ημερών, ας πούμε, έπιασε η Αστυνομία έναν που πουλούσε λαθραία τσιγάρα, και όταν τον πήγαν στο Τμήμα (απλώς για βόλτα, μην φανταστείτε καμιά άλλη συνέπεια), απεδείχθη ότι ήταν... ισοβίτης για ανθρωποκτονία! 

Αλλά ήταν έξω, ελεύθερος κι ωραίος, και συνέχιζε τη ζωή του.

Έναν άλλο, πάλι, τον είχαν συλλάβει 102 φορές! Και συνέχεια ήταν έξω ελεύθερος. Δηλαδή, η Αστυνομία διακινδυνεύει να πιάσει τους κακοποιούς, και όταν τους πιάσει, ο νόμος τους αφήνει πάλι ελεύθερους!

Τώρα λοιπόν ακούμε ότι η αστυνομία αναζητά τους δράστες της δολοφονίας της νεαρής μητέρας ανάμεσα σε ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ!! 

Μέλη, λέει, μιας άγριας συμμορίας, που έχουν ξανασυλληφθεί αλλά είναι έξω ελεύθεροι!

Και ακούσαμε ότι ο δολοφόνος, που του έφυγε η κουκούλα, ήταν μελαψός και μιλούσε μια άγνωστη γλώσσα. Και κάτι μου λέει ότι σε περίπτωση που συλληφθεί αυτός και η παρέα του, θα δούμε ότι ο καθένας τους, ήταν δηλωμένος με 10 ονόματα, 10 επώνυμα, 10 πατρώνυμα, 10 χώρες προέλευσης, και 10 τόπους διαμονής στην Ελλάδα.

Αυτό το πράμα που ζούμε λέγεται Ελληνική Δημοκρατία, και είμαστε περήφανοι που το έχουμε.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement