Ad Code

Responsive Advertisement

Σαρώνει το έγκλημα και οι αστυνομικοί ελέγχουν ακόμη στα διόδια: 20χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγός της


Τρεις κουκουλοφόροι αλλοδαποί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες του φρικτού εγκλήματος κατά οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Νέο έγκλημα σοκ στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10 εκεί που μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν πως ο θάνατος της προήλθε από στραγγαλισμό.

Η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού το οποίο έκλαιγε...

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. 

Ο σύζυγος, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, ήταν σε μεγάλη ταραχή και έκανε λόγο για ληστεία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας (πιλότος στο επάγγελμα) είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από την μπαλοκονόπορτα, να δένουν τον ίδιο και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την σύζυγό του γιατί φώναζε.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Οι δράστες που εντέλει αφαίρεσαν 13.000 € και ισόποσης αξίας χρυσαφικά, φαίνεται πως είχαν την εντύπωση ότι θα έβρισκαν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό το λόγο και βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, πιστεύοντας ότι γνώριζε που είναι τα μετρητά και δεν τους έλεγε.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement