Ad Code

Responsive Advertisement

Είναι δίκαιο να δώσουμε 6.500.000 ευρώ για την ταινία του Αντετοκούμπο ενώ ο Πετρούνιας και οι άλλοι αθλητές είναι απλήρωτοι;


Βρέθηκαν οι τρεις ηθοποιοί που θα παίξουν τους ρόλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, της μητέρας και του πατέρα του για την αυτοβιογραφική ταινία του στην Disney.

Ο Ούτσε Αγκάντα θα πρωταγωνιστήσει ως το αστέρι του ΝΒΑ στην ταινία με τίτλο "Greek Freak" για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ η Λάιντεντ Μπαντάκι εντάσσεται στην ταινία ως Βέρα, η μητέρα του μπασκετμπολίστα. Ο Ντέοο Οκενέι θα παίζει τον Τσαρλς, τον πατέρα του.

Η ταινία αναπτύσσεται από την Walt Disney Studios για την Disney Plus. Είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της ζωής και της οικογένειας του Αντετοκούνμπο. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ.

Το ότι η ζωή του Γιάννη θα γίνει ταινία όμως δεν είναι το γεγονός.

Το γεγονός είναι πως την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, την ώρα που χιλιάδες καταστήματα κλείνουν λόγω της συνεχόμενης κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση μέσω του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), ενέκρινε κονδύλι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να γυρίσει ταινία ο πολυεκατομμυριούχος Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Θα πει κάποιος... Διαφήμιση μας κάνει ο Γιάννης!
Σωστά! Διαφήμιση μας κάνει όμως και ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ που καταγγέλλει πως είναι 7 μήνες απλήρωτος αναφέροντας χαρακτηριστικά... 

«Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο (αυτό το μετάλλιο) στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και με εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης.

Παραείναι πολλά τα 6.500.000 που θα δώσουμε για τον Γιάννη Αντετοκούμπο που διαφημίζει πως είναι αφρικανός και θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του στη Νιγηρία... 

Δεν είναι; 

Τουλάχιστον με τον Πετρούνια έχουμε και αποκλειστικότητα στο brand name...!







Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement