Ad Code

Responsive Advertisement

Ακούστε το πρώτο single από τον νέο δίσκο των Nightfall


Οι Nightfall έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους.

Πρόκειται για το "Darkness Forever" το οποίο θα περιλαμβάνεται στο "At Night We Prey" που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2021 μέσω της Season Of Mist.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τον δίσκο εδώ: https://shop.season-of-mist.com/catalogsearch/result/?q=nightfall, ενώ ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Ευθύμης Καραδήμας σχολιάζοντας το τραγούδι ανέφερε:

«Η αρχική έμπνευση του κομματιού ήταν η νουβέλλα του Isaac Asimov, "Nightfall". Ονομάζεται "Darkness Forever" ως αναλογία του τι βιώνει κανείς όταν πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Νιώθει αβοήθητος, και η βοήθεια των άλλων δεν είναι ποτέ αρκετή για να καλύψει το κενό. Η ανικανότητα να μοιραστείς αυτήν την κατάσταση, να εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται, είναι ασφυκτική. Και όπως με όλους τους οργανισμούς που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, οι αντιδράσεις είναι νευρωτικές και βίαιες».

Επιπρόσθετα, οι Nightfall αποκάλυψαν το εξώφυλλο, δια χειρός Travis Smith, και το tracklist του άλμπουμ, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα το συγκρότημα παρουσίασε εκτελέσεις συνθέσεων του παρελθόντος από το στούντιο, καθώς προετοιμάζεται για περιοδεία αλλά και για επανέκδοση της '90s δισκογραφίας τους.


1. She Loved the Twilight
2. Killing Moon
3. Darkness Forever
4. Witches
5. Giants of Anger
6. Temenos
7. Meteor Gods
8. Martyrs of the Cult of the Dead (Agita)
9. At Night We Prey 
10. Wolves in Thy Head

Μπορείτε επίσης να δείτε τους σταθμούς της ευρωπαϊκής περιοδείας που σχεδιάζει το συγκρότημα μαζί με τους Draconian στην αφίσα που ακολουθεί.


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement