Ad Code

Responsive Advertisement

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές οι πλημμύρες δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην Εύβοια - To 112 δεν λειτούργησε


Εφιαλτικές στιγμές με την κακοκαιρία στην Εύβοια: 3 νεκροί, 150 ...

Ανθρώπινες απώλειες και κατεστραμμένες περιουσίες μετράει για μία ακόμη φορά η χώρα μας, λόγω καιρικών φαινομένων. Δεν λειτούργησε το 112 παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ. Ο τρίτος νεκρός της κακοκαιρίας είναι ένα βρέφος μόλις 8 μηνών. 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο κ. Ανδρέας Κουλοχέρης κάτοικος της περιοχής και επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς που μίλησε στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού η οικογένεια του άτυχου βρέφους που έχασε τη ζωή του βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο μεταξύ μιλούν και για τέταρτο νεκρό. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για έναν 39χρονο στην περιοχή Μπούρτζι.

Πολλές είναι οι καταγγελίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι ο πολυδιαφημισμένος αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 δεν λειτούργησε, με τους κατοίκους να υποδέχονται απροετοίμαστοι και έκθετοι την κακοκαιρία.

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την βιβλική καταστροφή: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες




Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Παραλία Δήλεσι



Εκατοντάδες είναι οι κλήσεις από τη μία τα ξημερώματα μέχρι τώρα από ανθρώπους εγκλωβισμένους, από ανθρώπους που εγκατέλειπαν το αυτοκίνητό τους, και άλλους που παρασύρονται από τα νερά ή που αναζητούν καταφύγιο στις ταράτσες των οικοδομών. 

Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί πάνω από 150 κλήσεις για απεγκλωβίσεις ατόμων και συνεχίζει να λαμβάνει, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει η βροχή. Εκκλήσεις αδιάκοπες από ανθρώπους που σκαρφάλωσαν πάνω σε ελιές για να σωθούν, από οικογένειές με μικρά παιδιά που βλέπουν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει μέσα στο σπίτι τους.




Εκατοντάδες είναι οι κλήσεις από τη μία τα ξημερώματα μέχρι τώρα από ανθρώπους εγκλωβισμένους, από ανθρώπους που εγκατέλειπαν το αυτοκίνητό τους, και άλλους που παρασύρονται από τα νερά ή που αναζητούν καταφύγιο στις ταράτσες των οικοδομών. Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί πάνω από 150 κλήσεις για απεγκλωβίσεις ατόμων και συνεχίζει να λαμβάνει, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει η βροχή. Εκκλήσεις αδιάκοπες από ανθρώπους που σκαρφάλωσαν πάνω σε ελιές για να σωθούν, από οικογένειές με μικρά παιδιά που βλέπουν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει μέσα στο σπίτι τους.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement