Ad Code

Responsive Advertisement

Η Demi Lovato υποφέρει από παρενέργειες – Σχεδόν θανατηφόρα η δόση που έλαβε

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Demi Lovato υποφέρει από παρενέργειες – Σχεδόν θανατηφόρα η δόση που έλαβε

Σχεδόν θανατηφόρα ήταν η υπερβολική δόση ουσιών που έκανε χρήση η Demi Lovato.

Η Demi Lovato παραμένει κλινήρης και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, είναι αντιμέτωπη με τις παρενέργειες από την υπερβολική δόση ουσιών που έλαβε κι έγινε η αιτία της νοσηλείας της.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, η 25χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην κατοικία της στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του «Cedars Sinai», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Όπως μεταφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, η Demi Lovato υποφέρει από έντονη ναυτία, υψηλό πυρετό και άλλες παρενέργειες.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, η διάσημη τραγουδίστρια λαμβάνει τη φροντίδα των ειδικών και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η Demi Lovato έχει στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και τον πρώην σύντροφό της, τον Wilmer Valderrama, με τον οποίο διατηρούσε έξι χρόνια σχέσης έως το 2016.

Ο 38χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε την pop star από την πρώτη στιγμή και έχει βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο για να την υποστηρίξει.

Επί του παρόντος, η οικογένεια της Lovato ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την υγεία της τραγουδίστριας, κάνοντας σταδιακά βήματα προς την πλήρη ανάρρωσή της.

Το «TMZ» μεταδίδει ότι η υπερβολική δόση ναρκωτικών που έλαβε η Demi Lovato ήταν σχεδόν θανατηφόρα.

Η 25χρονη Αμερικανίδα αρνείται να αποκαλύψει την ουσία που έκανε χρήση. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για ηρωίνη, όμως τα κοντινά της πρόσωπα το έχουν διαψεύσει.


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement