Ad Code

Responsive Advertisement

Ηλίας Βρεττός: Το «Φώναξέ Με» στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας Βρεττός: Το «Φώναξέ Με» στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

Δυναμική επιστροφή στις ραδιοφωνικές συχνότητες κάνει ο Ηλίας Βρεττός, κατακτώντας την κορυφή του επίσημου Airplay Chart με την επιτυχία «Φώναξέ Με».

Σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, το «Φώναξέ Με» κυκλοφόρησε από την Panik Platimum στις αρχές του χρόνου και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Πρόσφατα, το τραγούδι απέκτησε δύο καινούργια up-tempo remixes, που επιμελήθηκαν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Κώστα Γαλάτη.

Σύμφωνα με το επίσημο IFPI Chart, το «Φώναξέ Με» είναι Νο1 σε όλα τα ραδιόφωνα, από τις 29 Ιουλίου έως και σήμερα, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.


Το video clip του «Φώναξέ Με», όπου πρωταγωνιστούν τα τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς, πλησιάζει τα 15 εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών, στις καταπληκτικές περιοχές των ορεινών Γρεβενών από τη Βασιλίτσα, τον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα ως τα ακατοίκητα βλαχοχώρια της περιοχής.

Με μία ερωτική μπαλάντα που άγγιξε τις καρδιές όλων, ο Ηλίας Βρεττός πέρασε στην πιο ώριμη μουσική του περίοδο. «Γρατζούνισε» την ψυχή μας και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα, αφού όσο μακριά και αν βρίσκεται η αγάπη, η απόσταση μηδενίζει… αρκεί να τη φωνάξεις.

Παράλληλα ο Ηλίας Βρεττός, πιο ανανεωμένος από ποτέ και με τη γνωστή του αστείρευτη ενέργεια, συνεχίζει τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement