Ad Code

Responsive Advertisement

Οι Deevibes κλείνουν «Στο Σώμα Ραντεβού» με 4 νέα remixes

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι Deevibes κλείνουν «Στο Σώμα Ραντεβού» με 4 νέα remixes

Οι Deevibes παρέδωσαν στα χέρια των ειδικών το νέο τραγούδι τους «Στο Σώμα Ραντεβού».

Με τέσσερα μοναδικά remixes που επιλέχθηκαν μέσα από σχετικό διαγωνισμό, οι Deevibes μας κλείνουν «Στο Σώμα Ραντεβού» για όλο το καλοκαίρι.

Ο Dominik και η Εβελίνα ερμηνεύουν ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι, σε μουσική που υπογράφει ο Νίκος Τερζής και σε στίχους που δίνει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ειδικά στην αγγλόφωνη εκδοχή του, με τον τίτλο «Secret Rendez-Vous».

Τους ραπ στίχους έχει προσθέσει ο Dominik των Deevibes.

Το video clip που έδωσε εικόνα στο καινούριο single «Στο Σώμα Ραντεβού» των Deevibes έφερε στις οθόνες μας αρκετό καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα, ζωντάνια και διάθεση που ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Τη σκηνοθεσία για το μουσικό βίντεο το τραγουδιού έχει αναλάβει ο ταλαντούχος ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Μετά από διαγωνισμό, η Panik Records και οι Deevibes επέλεξαν τέσσερα remixes, τα οποία επιμελήθηκαν οι DJs Dimitris Gerkos, Anestis Menexes, Piko και Troyers. Καθένα ξεσηκώνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τα τέσσερα remixes κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Οι Deevibes αποτελούνται από τον Dominik Stars και την Εβελίνα Τζιώρα και έγιναν ευρύτερα γνωστοί όταν συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο του «X Factor», το 2017.

Υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Στόκα, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη μοναδική ενέργεια που έφεραν επάνω στη σκηνή και έφτασαν με επιτυχία στον τελικό του talent show.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement