Ad Code

Responsive Advertisement

Αμαρυλλίς: Με ένα εκατομμύριο προβολές… «Όλα Επιτρέπονται»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμαρυλλίς: Με ένα εκατομμύριο προβολές… «Όλα Επιτρέπονται»

Η Αμαρυλλίς κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις με το νέο τραγούδι «Όλα Επιτρέπονται».

Ο Αύγουστος μπήκε δυναμικά για την Αμαρυλλίς με το νέο της τραγούδι «Όλα Επιτρέπονται» να σαρώνει σε ραδιόφωνα και clubs, αλλά και στο YouTube όπου έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών και συνεχίζει την ανοδική πορεία του.

Η αγάπη του κόσμου προς το τραγούδι και το πρόσωπο της αγαπημένης ερμηνεύτριας είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και «Όλα Επιτρέπονται».

Μια διαφορετική πρόταση λοιπόν από την Αμαρυλλίς, η οποία μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Ενδεχόμενο», έρχεται πιο εκρηκτική και καλοκαιρινή από ποτέ για να μας παρουσιάσει ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι.

Σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το «Όλα Επιτρέπονται» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό video clip που απογειώνει τη διάθεσή μας στα ύψη.

Την ομάδα των επιτυχιών συμπληρώνουν ο Μάριος Ψιμόπουλος, που επιμελήθηκε την παραγωγή και την ενορχήστρωση, και ο Γιάννης Δουλάμης που ανέλαβε τη διεύθυνση παραγωγής. Η χημεία της παρέας λειτούργησε εξαιρετικά αφού το αποτέλεσμα τους έχει δικαιώσει όλους.

Ένα δυνατό τραγούδι που όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει για πολύ καιρό. Η Αμαρυλλίς είναι εδώ κι αυτό το καλοκαίρι «Όλα Eπιτρέπονται».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement