Ad Code

Responsive Advertisement

Ένας παρθένος παράδεισος στα Κανάρια νησιά

Ένας παρθένος παράδεισος στα Κανάρια νησιά

Με πλούσια βλάστηση, παραλίες με μαύρη άμμο και σμαραγδένια θάλασσα, το νησί Λα Πάλμα είναι ένας παρθένος παράδεισος με φόντο το ηφαιστειακό τοπίο.

Το πέμπτο μεγαλύτερο νησί των Κανάριων Νήσων στον Ατλαντικό ωκεανό βρίσκεται απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου. Στο κέντρο του νησιού δεσπόζει η Λα Καλδέρα ντε Ταμπουριέντε, ένας τεράστιος ηφαιστειακός κρατήρας, με πάνω από 8 χλμ. διάμετρο.

Αξίζει να εξερευνήσει κανείς την άγρια ομορφιά του νησιού κάνοντας πεζοπορία στο Εθνικό πάρκο Καλντέρα ντε Ταμπουριέντε και στα στενά φαράγγια Λος Τίλος. Ακόμη, να κολυμπήσει στα δροσερά νερά της λιμνοθάλασσας Τσάρκο Αζούλ.

Η Σάντα Κρουθ ντε λα Πάλμα είναι η κυριότερη πόλη και μοναδικό λιμάνι του νησιού και εντυπωσιάζει με τα παλιά σπίτια με μπαλκόνια και τα κτίρια του 16ου αιώνα.

Οι καλύτερες παραλίες του ηφαιστειογενούς νησιού με τη μαύρη άμμο είναι το Puerto Tazacorte και το Puerto Naos στη δυτική ακτή του νησιού, το Charco Verde στα νοτιοδυτικά, η παραλία Nogales στα βόρεια και το Los Cancajos στην ανατολική ακτή.

Πληροφορίες - Φωτογραφίες
ΛΑ ΠΑΛΜΑ

Λα Πάλμα / Κανάρια νησιά

Διαφορά ώρας: 2 ώρες πίσω

Νόμισμα: Ευρώ

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 ώρες και 25 λεπτά από την Αθήνα μέσω Άμστερνταμ και 12 ώρες και 20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Βελιγραδίου και Βρυξελλών.
ΛΑ ΠΑΛΜΑΛΑ ΠΑΛΜΑΛΑ ΠΑΛΜΑΛΑ ΠΑΛΜΑΛΑ ΠΑΛΜΑΛΑ ΠΑΛΜΑ
ΛΑ ΠΑΛΜΑ

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement