Ad Code

Responsive Advertisement

Η κρουαζιέρα που πρέπει να κάνετε στα νερά του Σαρωνικού


Γνωρίστε τις ομορφιές του Σαρωνικού μέσα από την ημερήσια κρουαζιέρα που διοργανώνει η All Day Cruise. Τα πανέμορφα νησιά Αγκίστρι, Μονή, Αίγινα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτουν τη γοητεία τους σε όλους εσάς που θα επιλέξετε το συγκεκριμένο θαλάσσιο tour.

Το Motor Sailer Alexandros αναχωρεί καθημερινά στις 09.00 από τη Μαρίνα Ζέας και επιστρέφει στη βάση του στις 19.00. Η πρώτη στάση που πραγματοποιεί είναι στο Αγκίστρι, όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και να γνωρίσετε τις ομορφιές αυτού του μικρού νησιού.

Στη διαδρομή για το νησάκι Μονή σερβίρεται μεσημεριανός μπουφές με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, ντόπιο κρασί, μπύρες, αναψυκτικά και καφέ. Με το που θα προσεγγίσετε το νησί, μπορείτε να βουτήξετε στα διαυγή νερά από το ιστιοπλοϊκό και να παρατηρήστε τον ενδιαφέροντα βυθό του. Μπορεί το συγκεκριμένο νησί είναι ακατοίκητο, ωστόσο, αποτελεί προστατευμένη περιοχή λόγω των ελαφιών και των άγριων κατσικιών που κατοικούν σε αυτό.

Τελευταίος σταθμός, πριν την επιστροφή, είναι η Αίγινα. Εδώ μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες του νησιού, να επισκεφτείτε τον αρχαίο Ναό της Αφαίας Αθηνάς και το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, να περιδιαβείτε στα σοκάκια της πόλης και να γνωρίσετε την ενδιαφέρουσα ιστορία της, να χαλαρώσετε σε κάποιο από τα μεζεδοπωλεία με θέα στο λιμάνι και να προμηθευτείτε τα φημισμένα φιστίκια Αιγίνης.

Η All Day Cruise είναι μια εταιρεία με γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, που διοργανώνει, ως επί το πλείστον, κρουαζιέρες. Ο στόλος της αποτελείται από τέσσερα σκάφη, τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Εκτός από κρουαζιέρες, προσφέρει charter και prive ενοικιάσεις των σκαφών, τόσο για prive κρουαζιέρες όσο και για τη διοργάνωση parties. Η εταιρεία συνεργάζεται με το γραφείο Meandros, το οποίο έχει 25ετή πείρα στο χώρο.

Πληροφορίες

Ακτή Θεμιστοκλέους, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Τηλ. 6992 345915, +44 20 39502740




Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement