Ad Code

Responsive Advertisement

Αστέρας Τρίπολης - Χιμπέρνιαν: Πίστη για τη νίκη και την πρόκριση παρά τις απουσίες


Όταν είσαι 2-0 σε εκτός έδρας ματς στο ημίχρονο, το τελικό 3-2 σίγουρα δε θεωρείται καλό αποτέλεσμα. Ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα στην Σκωτία, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τον Κυριακόπουλο και μέχρι το 64΄, το σκορ ήταν 0-2 κι ο Αστέρας στην επόμενη φάση. Και τότε γύρισε το μομέντουμ, η Χιμπέρνιαν πέτυχε δύο γκολ, είχε κι αριθμητικό πλεονέκτημα από το 83΄, για να κάνει και την πλήρη ανατροπή στο 90΄+3΄. 

Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (21:00, Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) και υπογράμμισε ότι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα του. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχολογικής ετοιμότητας των παιχτών του, μετά την άσχημη ανατροπή του σκορ στο πρώτο ματς. 

Εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση οι τραυματίες Ματρικάλντι, Τασουλής, Βλάχος και Φερνάντεθ και ο τιμωρημένος Πασαλίδης.

Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χριστόπουλο, Κυριακόπουλο, Κώτσιρα, Ανχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τζίμα, Σάλας, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Μπαστιάνο, Μανιά και Δουβίκα. 

«Άφαντη» στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ στο 35΄ να «γράφει» 2-0 εντός έδρας και κάπου εκεί οι πιθανότητες πρόκρισης των «Χιμπς» ελαχιστοποιήθηκαν πάρα πολύ. Απίστευτη ανάκαμψη στο δεύτερο μέρος από τους παίχτες του Μέι, που γύρισαν το ματς, αρχικά σε 2-2 και εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή στο τελευταίο δεκάλεπτο, ολοκλήρωσαν το «έργο» σε 3-2. Απρόοπτο με το πλήρωμα του αεροπλάνου που θα μετέφερε οπαδούς της Χιμπέρνιαν στην Ελλάδα. Το εν λόγω προσωπικό αρρώστησε και δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψουν με άλλο τρόπο οι 50 φίλαθλοι της ομάδας, για να την στηρίξουν στη σημερινή αναμέτρηση. Δύσκολο ματς περιμένει απόψε ο χαφ της ομάδας Μπόιλ, που παραδέχθηκε ότι αυτός κι οι συμπαίχτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι. 

Πάνω στον Φλοριάν Κάμπερι έχουν πέσει όλοι στη Χιμπέρνιαν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι, το «βαρύ τους πυροβολικό» και πρώτος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ (από πέρσι έχει 9 γκολ σε 14 επίσημα ματς με τη φανέλα τους), δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Πλέον φαίνεται πως η συμμετοχή του Ελβετού στράικερ θα ξεκαθαρίσει στο.. παρά ένα.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement