Ad Code

Responsive Advertisement

Χώρα τραγέλαφος! Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον βράχο της Ακρόπολης με χλαμύδες και άγνωστους επισκέπτες και η Μενδώνη δηλώνει άγνοια

 

Η μεγαλύτερη, ίσως, προσβολή στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία για το μνημείο της Ακρόπολης συντελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Μετά το κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου για το κοινό, έλαβε χώρα ένα απαράδεκτο event, όπου άγνωστοι επισκέπτες περιηγήθηκαν στον λόφο της Ακροπόλεως παρουσία… μασκαράδων!

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται ρητά, βάσει υπουργικής απόφασης, αυτός που διοργάνωσε την εκδήλωση -κάτω από τη μύτη του υπουργείου Πολιτισμού και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων, που κυκλοφόρησαν και τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- θεώρησε σκόπιμο οι… άγνωστοι επισκέπτες να γίνουν δεκτοί από κομπάρσους ντυμένους με χλαμύδες και σανδάλια, σαν να είναι πρωταγωνιστές σε ταινία της Τσινετσιτά. Επιπλέον, την ίδια περίπου ώρα στην είσοδο της Ακρόπολης, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μία μπάντα (αγνώστου προελεύσεως) παιάνιζε.


Το περίεργο αυτό γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των αρχαιολόγων, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους φύλακες του μνημείου, που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το όλο σκηνικό

Ωστόσο, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν έχει απαντήσει για το ποιος έδωσε την εντολή ή επέτρεψε τη βεβήλωση της Ακρόπολης, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι δήλωσε άγνοια και διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Βέβαια, καλό είναι, η κ. Μενδώνη, να διενεργήσει ΕΔΕ και για την συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Όχι γιατί ανέβηκε, αλλά γιατί ποζάρει χαμογελαστή κάτω από την φωτό του μακελάρη του Ελληνισμού. 

Προφανώς, η χωρίς ίχνος αιδούς, η χειρότερη υπουργός Πολιτισμού που τσιμέντωσε την Ακρόπολη και δήλωνε ότι εξαπατήθηκε από τον Λιγνάδη, η υπουργός που απείλησε με μηνύσεις δημοσιογράφους αντί να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες στη Νίσυρο σε βάρος του υπαλλήλου του ΥΠΠΟ, πόζαρε μπροστά από το πορτρέτο του σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement