Ad Code

Responsive Advertisement

Μαθήματα... "στησίματος" στην Ακαδημία Πολιτικής Προστασίας - Την 2η ημέρα ήταν βαρύ το πάπλωμα για τους υπεύθυνους...


Με τέτοια οργάνωση μην απορούμε γενικότερα που σε κάθε φυσική καταστροφή συμβαίνουν τα απίστευτα.


Όταν η "Ακαδημία" ξεκινάει την εκπαίδευση για δύο ημέρες και την δεύτερη δεν καταφέρνουν να ενημερώσουν τους μισούς ότι "ξέρετε, δεν θα γίνει τελικά σήμερα η εκπαίδευση" αλλά γυρνάνε πλευρό στο κυριακάτικο κρεβάτι τους, η κατάσταση βρωμάει και ζέχνει.

Στο μεταξύ ούτε μήνυμα στον φύλακα  δεν είχαν αφήσει ώστε να ενημερώσει όσους έφταναν εκεί αφήνοντας τις δουλειές τους και τις οικογένειες τους, κυριακάτικα, για να είναι συνεπείς σε ότι έχουν ταχθεί. 

Και φυσικά ούτε τηλέφωνα σήκωναν οι υπεύθυνοι! 

Δείτε πως περιγράφει ένας εκ των συμμετεχόντων το φιάσκο της... "εκπαίδευσης..."

"Πάμε λίγο στα σοβαρά σήμερα ...

Είχαμε 2η μέρα σχολείου στην Ακαδημία της πολιτικής προστασίας ...ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ .....αυτοί ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ !!! και φυσικά δεν ενημέρωσαν ΠΟΤΕ !!!

Στα π@π@ρια τους όπως πάντα για τον Έλληνα πολίτη . για τον εθελοντή , για τον οικογενειάρχη , για τον βιοπαλαιστή ...δεν έχει πάτο ή κατάντια τους και αν είχαν την ελάχιστη ελάχιστη αξιοπρέπεια δεν θα έπρεπε απλά να παραιτηθούν αλλά να αυτοκτονήσουν ...

10 άνθρωποι δουλεύουν στο δημόσιο με σοβαρότητα και αυταπάρνηση και τους ΤΙΜΟΥΜΕ (τούς ψάχνουμε με το κυάλι ) !!! η συντριπτική πλειοψηφία όμως και το ξέρει ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πλέον είναι για τον ΓΙΟΥΤΣΟ σε βαθμό κακουργήματος ...τί στο διάολο σας κάνουν όταν μπαίνετε εκεί μέσα ρε σείς ?? γίνεται κάποια ένεση χοντρομαλακίασης και γίνεστε τόσο ζωντόβολα , τόσο άχρηστοι , τόσο κηφήνες , τόσο γελοίοι, τόσο ανίκανοι, τόσο ανεύθυνοι ??
H ακροστοιχίδα αλλάζει απο σήμερα και απο γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας (Γ.Γ.Π.Π ) γίνεται Γιά Τόν Π@υτσο Προστασία (Γ.Τ.Π.Π ) .... Αγαπητοί φίλοι -δεν χρειάζεται να σας το πώ εγώ , το βλέπετε και μόνοι σας συνεχώς -, κοιτάξτε τί θα κάνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ σε αυτή την χώρα (ειδικά για την ασφάλειά σας ) ...αν περιμένουμε απο αυτά τα τραγιά , την ΓΑΜΗΣΑΜΕ ... μην νομίζετε ότι ψιχαλίζει ρε ...σας φτύνουμε !!!

 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement