Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Tucker Carlson πήρε συνέντευξη από τον Putin γιατί δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει


 

Ο δυτικός κόσμος δεν γνωρίζει την αλήθεια επειδή τα αγγλόφωνα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα

Ο Tucker Carlson, επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ταξίδεψε στη Μόσχα της Ρωσίας για να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.

Ο Carlson, ένθερμος αντίπαλος του πολέμου της Ουκρανίας, είπε ότι παίρνει συνέντευξη από τον Putin επειδή είναι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει τους ανθρώπους στην Ανατολική Ευρώπη για τον πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη.

«Δύο χρόνια σε έναν κόσμο που αναδιαμορφώνει ολόκληρο τον κόσμο, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι ενημερωμένοι», είπε ο Carlson. «Δεν έχουν πραγματική ιδέα τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή, εδώ στη Ρωσία ή 600 μίλια μακριά στην Ουκρανία. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν, ότι πληρώνουν για πολλά από αυτά με τρόπους που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται ακόμη πλήρως».

Ο Carlson είπε ότι σκοπεύει να δείξει στο αμερικανικό κοινό πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία «αναμόρφωσε τις παγκόσμιες στρατιωτικές και εμπορικές συμμαχίες» που «αναποδογύρισαν την παγκόσμια οικονομία».

Τόνισε πώς το κοινό στις αγγλόφωνες χώρες δεν ενημερώνεται για την αλήθεια και, ως εκ τούτου, είτε παρανοείται είτε δεν είναι ενημερωμένος για τις ιστορικές αλλαγές που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή.

«Τα μέσα ενημέρωσης τους είναι διεφθαρμένα», εξήγησε ο Carlson. «Λένε ψέματα στους αναγνώστες και τους θεατές τους, και το κάνουν κυρίως λόγω παράλειψης».

Ο Carlson πρόσθεσε πώς τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο μιλώντας στον ουκρανικό λαό και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, και πόσο λάθος είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν γιατί ο Putin εισέβαλε στην Ουκρανία ή ακόμα και πώς ακούγεται η φωνή του.

«Αλλά οι συνεντεύξεις που έχει ήδη κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι παραδοσιακές συνεντεύξεις. Γίνονται συνεδρίες πεπραγμένων, ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την απαίτηση του Zelenskyy να μπουν οι ΗΠΑ πιο βαθιά σε έναν πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη και να πληρώσουν γι’ αυτόν», είπε. «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι η κυβερνητική προπαγάνδα, η πιο άσχημη προπαγάνδα, το είδος που σκοτώνει ανθρώπους».

«Οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ό,τι μπορούν για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται και εμείς έχουμε το δικαίωμα να τους το πούμε επειδή είμαστε και εμείς Αμερικανοί», συνέχισε. «Η ελευθερία του λόγου είναι το εκ γενετής δικαίωμα μας. Γεννηθήκαμε με το δικαίωμα να λέμε αυτό που πιστεύουμε. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να αφαιρεθεί ανεξάρτητα ποιος βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Αλλά προσπαθούν έτσι κι αλλιώς».

Ο Carlson είπε ότι η κυβέρνηση του προέδρου Joe Biden «κατασκόπευε παράνομα» τα μηνύματα κειμένου της ομάδας του για να αποτρέψει μια συνέντευξη με τον Putin,  η οποία ήταν στη διαδικασία σχεδιασμού. Είπε ότι είναι «πολύ σίγουρος» ότι η κυβέρνηση επανέλαβε αυτή την ενέργεια τον περασμένο μήνα.

«Δεν είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον Vladimir Putin. Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε την Αμερική», είπε. «Και θέλουμε να παραμείνει ευημερούσα και ελεύθερη».

 

Η πλήρης συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη για προβολή στο TuckerCarlson.com και ο Διευθύνων Σύμβουλος του “X” Elon Musk φέρεται να υποσχέθηκε να μην “καταστείλει” τη συνέντευξη μόλις αναρτηθεί στην πλατφόρμα του. Ο Carlson είπε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα προσπαθήσει να καταστείλει τη συνέντευξη.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement