Ad Code

Responsive Advertisement

Έχουμε εντυπωσιαστεί πια με το ήθος των αλληλέγγυων αντιφασιστών

 

Πέσαμε από τα σύννεφα με τον "Άλλον Ανθρωπο" που έπαιζε σε φρουτάκια τις δωρεές κάποιων, που δεν σκέφτονταν ότι έβαζαν λεφτά σε ιδιωτικούς λογαριασμούς και ότι ο τύπος δεν είχε ούτε ΑΦΜ για την δράση του. 


Παίζει να έπαιρνε και τίποτα επιδόματα ως άπορος, αφού τα χρήματα δεν φαίνονταν σε εκείνον. 

Ασε που δεν τα δήλωνε και ψάχνουν τώρα από τις κινήσεις των λογαριασμών να δουν πόσα διακίνησε προς τους κουλοχέρηδες. Το σίγουρο είναι ότι διακίνησε τα λεφτά σας. Μπράβο. 

Τα έλεγα ότι σε αυτόν μην δίνετε τίποτα. Χαμός εδώ μέσα με την "αναισθησία μου". Δεν πειράζει. Να ζήσουν και οι πτωχοί επιχειρηματίες του ΟΠΑΠ.

Ο κύριος αυτός και η ομάδα του ήταν αγενέστατοι τσαντιρολαίοι, που αποκαλούσαν άπαντες μη τσαντιρολαίους φασίστες. Έπαιρναν καζάνες, γκάζια και κάτι κουτάλες, μαγείρευαν μακαρόνια μπλουμ μέσα σε πλατείες και κεντρικά σημεία της πόλης και έβγαζαν φωτογραφίες ότι δήθεν τάιζαν κόσμο. Οσες φορές τους είχα πετύχει δεν τάιζαν κανένα. 

Μια φορά στην Κυψέλη περιμένοντας για δαύτους την αστυνομία, η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήρθε ποτέ, αφού ο κύριος είχε πλάτες, που μάλλον τώρα τον άδειασαν, κυνηγούσαν από πίσω κάτι λάθρο για να πάρουν φαγητό. Τα πήραν αυτοί και τά έδωσαν στα περιστέρια της πλατείας.

Ο εν λόγω εμφανίστηκε με τον Καμίνη, ο οποίος στήριζε όποιον κόπανο μετέτρεπε την Αθήνα σε Ουγκάντα. 

Τον βράβευσαν για το τσαντιροέργο του που δεν ακολουθούσε καν τις βασικές υγειονομικές προδιαγραφές. 

Πώς δεν ανατινάχτηκε καμία μπουκάλα. Ας πήγαινε στο εξωτερικό με τσουκάλια και φιάλες υγραερίου να στήσει τσαντίρι μέσα στον δρόμο να δω κάτι που θέλω. Αθήνα, η πόλη του μπάχαλου.

Πήγε και δυο φορές η Πρεζιντάντ να δώσει φαγητό. Τον βράβευσε κιόλας. Μπράβο της. Εξαιρετικό έργο στα φρουτάκια. 13 χρόνια αλώνιζε χωρίς να δίνει λογαριασμό και κανείς δεν είχε ασχοληθεί πώς χρηματοδοτείται. Γιατί άραγε κα Πρόεδρε; Ε;

Την μια φρουτάκια, την άλλη παιδέρες, την τρίτη απατεώνες. 
Έχουμε εντυπωσιαστεί πια με το ήθος των αλληλέγγυων αντιφασιστών.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement