Ad Code

Responsive Advertisement

Σοκ προκαλούν οι εικόνες ανώτατου Ισραηλινού διοικητή που συνελήφθη από μαχητές της Χαμάς με το... σώβρακο!

 

Δήλωση υπέρ της Χαμάς από Ρ.Τ.Ερντογάν! 


Εκκενώνονται τα ισραηλινά πολεμικά αεροδρόμια και οι βάσεις συντήρησης μαχητικών αεροσκαφών στο νότιο Ισραήλ, προκειμένου να μην καταστραφούν επί του εδάφους.

Εικόνες που έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν τα F-16 να αποχωρούν χωρίς φτερά από τα αεροδρόμια προκειμένου να διευκολυνθεί η οδική μεταφορά τους, αλλά δείχνουν και την έκταση του αιφνιδιασμού των Ισραηλινών:


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:16



Τα μαχητικά κατευθύνονται σε ασφαλείς βάσεις του βορρά, μέσα σε μια χαοτική κατάσταση, προκειμένου να προφυλαχθούν από τους χιλιάδες πυραύλους που εξαπέλυσε και συνεχίζει να εξαπολύει σήμερα η Χαμάς στην μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση της ιστορίας από το εσωτερικό μιας χώρας κατά τους ίδιων των ενόπλων δυνάμεων και των πολιτών της χώρας!

Ο ισραηλινός αιφνιδιασμός ήταν τέτοιος που πραγματικά δημιουργούνται ερωτήματα για το επίπεδο ετοιμότητας, γενικά των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, σε μια εποχή μάλιστα που υποτίθεται ετοιμάζονταν για επίθεση στο Ιράν, βάσει των δηλώσεων του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ν.Νετανιάχου! 
Η εικόνα Ισραηλινού διοικητή να συλλαμβάνεται με το… σώβρακο μέσα στην ίδια του την χώρα, είναι πραγματικά ατιμωτική για τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις!
 
Η αιχμαλωσία του στρατηγού Νίμροντ Αλόνι κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ο συγκεκριμένος είναι ο νυν διοικητής τω λεγόμενων «Δυνάμεων Βάθους», δηλαδή των δυνάμεων που δρουν βαθιά σε εχθρικά εδάφη.

Είναι η δύναμη που θα πραγματοποιούσε την στρατιωτική επέμβαση κατά της Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο!

Η ισραηλινή Αεροπορία, πάντως έχει περάσει στην αντεπίθεση και πάνω από 200 άτομα, μαχητές της Χαμάς και άμαχοι κείτονται νεκροί

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν εμμέσως πλην σαφώς στηρίζει την επίθεση της Χαμάς!
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement