Ad Code

Responsive Advertisement

Άφησαν και βούλιαξε το πλέον μάχιμο κομμάτι της Αεροπορίας Στρατού; Ή κάποια μέσα πρέπει να κλείσουν χθες γιατί σπέρνουν φήμες;

 

Ο Φλώρος διαψεύδει ότι υπάρχει έστω και η ελάχιστη απώλεια ελικοπτέρων, αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε επιτέλους να παίζουμε τις κουμπάρες με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Να υπάρξει άμεση εισαγγελική έρευνα και να διωχθούν οι υπεύθυνοι του pronews.gr και του defencenet.gr, αν λένε ψέματα! Αν όμως λέει ψέμματα ο κάθε Φλώρος να παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο άμεσα.

Γιατί δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα;  


Ποιος μπορεί να δείχνει τέτοια βίντεο, σαν το βίντεο των Data Journalists χωρίς να τιμωρείται με φυλάκιση, ΑΝ αυτά που δείχνει είναι ψεύδη;



Από την άλλη, ποιος μπορεί να αφήνει την αμυντική περιουσία του Ελληνικού Λαού στην τύχη της να ανατινάζεται ή να βουλιάζει στις λάσπες χωρίς να τιμωρείται;

Τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι «Δύτες βούτηξαν στα νερά της λίμνης και τοποθέτησαν μεγάλα μπαλόνια κάτω από τα ελικόπτερα, όπως γίνεται και σε περιπτώσεις ναυαγίων, ώστε να τα σηκώσουν στην επιφάνεια και να τα παραλάβει γερανός.



Μάλιστα όπως αναφέρεται, αμέσως μετά την ανάσυρση κάθε ελικοπτέρου σβήνεται ο αριθμός του ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμο και στη συνέχεια καλύπτεται με ειδικό κάλυμμα για να γίνει η μεταφορά στο 304 ΠΕΒ.

Εκεί θα αφήσουν τα ελικόπτερα να στεγνώσουν και εν συνεχεία θα τα καθαρίσουν από τις λάσπες ώστε να κάνουν μελλοντικά δοκιμές στα συστήματά τους και να δουν εάν είναι λειτουργικά ή χάθηκαν για πάντα»!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement