Ad Code

Responsive Advertisement

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!


  
 

Η υπόθεση Κασσελάκη θα πρέπει φίλοι μου να αποτελέσει από μόνη της ένα ειδικό case study.


Πως γίνεται δλδ πριν 20 μέρες να μην σε ξέρει κανείς , να ξεκινάς από το απόλυτο μηδέν στην δημόσια ζωή της χώρας και ξαφνικά να βρίσκεσαι σχεδόν με τα δύο πόδια στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλά τα ερωτήματα βεβαίως βεβαίως αλλά κυρίως θέλω να τονίσω το πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας ξαφνικά να γίνεις γνωστός αλλά και το πόσο αδίστακτο είναι το πολιτικό μας σκηνικό σήμερα μια και στο τέλος της ημέρας μετράει ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ανάλογα με το ποιος είναι όμορφος και λέει ωραίες ατάκες και τσιτάτα άσχετα αν γενικολογεί .

Η υπόθεση Κασελάκη επίσης μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα του πολιτικού συστήματος μας. Αρκεί να έχεις λεφτά , πολλές διασυνδέσεις , ωραία εξωτερική εικόνα και μπορείς ξαφνικά όχι μόνο να βρεθείς πρόεδρος κόμματος αλλά ίσως και αργότερα Πρωθυπουργός.

Τι κι αν είναι Αμερικανοτραφής; Τι κι αν σπούδασε στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που το κόμμα που διεκδικεί την προεδρία του αρνείται πεισματωδώς να τα αδειοδοτήσει; Τι κι αν είναι ένας εκπρόσωπος του πλούτου , καπιταλιστής ξεκάθαρα και πρώην εργαζόμενος της Goldman Sachs?

Τι κι αν δεν έχει ουδεμία συμμετοχή στην δημόσια , πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ TREND ΤΕΛΟΣ!!!

Πάμε τώρα παρακάτω, καθώς καθόλου τυχαίο δεν είναι πως είναι προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα (σύμφωνα με δηλώσεις του πάντα) , καθόλου τυχαίο επίσης η προβολή της προσωπικής του ζωής με τον σύντροφο του μια και κακά τα ψέματα παίρνει σε ψήφους μια τεράστια δεξαμενή που δεν είναι άλλη από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ στη χώρα και αυτό σε μια εποχή μετά από πολλά εκλογικά χαστούκια καθώς είναι ηλίου φαεινότερον πως στην παρούσα φάση το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε πολιτική πρόταση αλλά και καμμία δυναμική ώστε να μιλάει σαν κόμμα εξουσίας.

Άρα τι κάνουμε; 

Βάζουμε τον κύριο Κασελάκη όπου αδιαμφισβήτητα είναι εμφανίσιμος, εύγλωττος με πολυ καλά Ελληνικα και Αγγλικά , επιτυχημένος επιχειρηματίας (σύμφωνα με όσα ξέρουμε) αλλά μάστερ στην ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΑ μια και ξανατονίζω όποτε ρωτήθηκε επί συγκεκριμένου πολιτικού ζητήματος δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε μια πρόταση γιατί πολύ απλά δεν έχει αλλά και δεν ξέρει.

Προφανώς αυτό που βλέπουμε σήμερα στις οθόνες μας δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα σκέψης κάποιων άλλων ανθρώπων που έβαλαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο μπροστά άσχετα αν όλο το πακέτο είναι ξεκάθαρα κόντρα σε θεμελιώδεις ιδεολογίες της Αριστεράς που ευαγγελίζονται.

Το μεγάλο και ανησυχητικό συμπέρασμα πάντως είναι το πόσο εύκολο είναι σήμερα να προωθηθεί κάποιος μόνο με χρήμα και διασυνδέσεις. 

Και για να προλάβω τους «ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ»; δεν έγραψα αυτό το άρθρο για να υπερασπιστώ την υπάρχουσα κατάσταση και το ότι και καλά είναι όλα τέλεια , όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε και αρχηγό κόμματος ή Πρωθυπουργό τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσσι.

Ο κύριος Κασελάκης σαν προσωπικότητα μπορεί να είναι ο καλυτερος άνθρωπος, σαν πολιτική προσωπικότητα όμως είναι κενός περιεχομένου και απλά θα παπαγαλίσει αυτά που θα τον συμβουλεύουν οι γύρω…

ΥΓ: Ζω για τη στιγμή που θα ηγηθεί της πορείας προς την Αμερικανική Πρεσβεία την 17 Νοέμβρη και θα ακούγεται το «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!
20-09-2023

Αναγνωστάκος Ι. Γεώργιος Νικόλαος
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement