Ad Code

Responsive Advertisement

Sun: Kινέζος επιστήμονας που κατέθεσε πατέντα εμβολίου COVID πριν την πανδημία, έπεσε από τη ταράτσα του Εργαστηρίου της Wuhan!

 

Ένας επιστήμονας από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν σε ένα εμβόλιο για τον COVID πριν από την έναρξη της πανδημίας, έπεσε (;;;) από την ταράτσα του στην αιωνιότητα σύμφωνα με μάρτυρες, όπως αποκαλύπτει η Sarah Hooper στη The Sun.

Οι μυστηριώδεις συνθήκες γύρω από τον θάνατό του εντάθηκαν αφού αποκαλύφθηκε ότι o ίδιος είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο COVID-19 τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο θάνατός του έχει δημιουργήσει περαιτέρω φήμες και σύγχυση.

Ο Zhou Yusen, 54, πέθανε τον Μάιο του 2020 ενώ εργαζόταν για τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό και μαζί με επιστήμονες της Wuhan.

Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι “έπεσε” από την οροφή του ινστιτούτου της Wuhan, αλλά αυτό δεν έχει επαληθευτεί.

Αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν τώρα ότι ο Zhou μπορεί να είχε γνώση της διαρροής του εργαστηρίου πολύ πριν κυκλοφορήσει στον κόσμο.

Οι εμπειρογνώμονες στον εμβολιασμό είπαν στους ερευνητές ότι θα ήταν «αδύνατο» να δημιουργηθούν τα δεδομένα που είχε ο Zhou στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο, εκτός αν είχε εργαστεί σε αυτό για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι επιστήμονες στη Wuhan εργάζονταν σε έναν εμβολιασμό κατά του COVID-19 τον Νοέμβριο, πριν τα νέα για τον ιό είχαν φύγει από την Κίνα.

Το πρώτο κρούσμα του Covid αναφέρθηκε στη Wuhan τον Δεκέμβριο του 2019 – αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν κήρυξε πανδημία μέχρι τις 11 Μαρτίου 2020.

Σημαίνει ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του εμβολίου κατατέθηκε μόλις λίγο καιρό αφότου η Κίνα παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρχε μετάδοση του Covid από άνθρωπο σε άνθρωπο – και δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της πανδημίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, o Zhou “συνεργάστηκε στενά” με επιστήμονες στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της Shi Zhengli – που ονομάστηκε “batwoman” για την εργασία της σχετικά με τον κορονοϊό σε νυχτερίδες.

Οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο της Wuhan φέρεται να συνδύαζαν τους πιο θανατηφόρους κοροναϊούς μαζί για να δημιουργήσουν έναν μεταλλαγμένο ιό.

Νωρίτερα φέτος, ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray, δήλωσε επίσης ότι «Το FBI έχει εδώ και αρκετό καιρό αξιολογήσει ότι η προέλευση της πανδημίας είναι πιθανότατα ένα πιθανό εργαστηριακό περιστατικό στη Wuhan». 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι επιστήμονες συνεργάζονταν με τον κινεζικό στρατό για να δημιουργήσουν έναν μεταλλαγμένο ιό και να κυνηγήσουν τα βιολογικά όπλα μόλις ξεκίνησε η πανδημία.

Οι ερευνητές έχουν χτενίσει τις άκρως απόρρητες υποκλοπές επικοινωνιών και έρευνας.

Το 2016, ερευνητές ανακάλυψαν έναν νέο θανατηφόρο τύπο κορωνοϊού σε ένα ορυχείο στο Mojiang της επαρχίας Yunnan.

Αλλά απέτυχαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για αυτό, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εργαστήριο της Wuhan και το έργο έγινε ταξινομημένο.

Ο ιός είναι ο μόνος γνωστός άμεσος συγγενής του Covid-19 που είναι γνωστό ότι υπάρχει πριν από την πανδημία.

Ένας Αμερικανός ερευνητής είπε στους Times: «Το ίχνος των χαρτιών αρχίζει να σκοτεινιάζει. Τότε ακριβώς ξεκίνησε το διαβαθμισμένο πρόγραμμα.

«Η άποψή μου είναι ότι ο λόγος που συγκαλύφθηκε ήταν λόγω στρατιωτικού απορρήτου που σχετίζεται με την επιδίωξη του στρατού για δυνατότητες διπλής χρήσης σε ιολογικά βιολογικά όπλα και εμβόλια».

Από το ξέσπασμα της επιδημίας το 2019, περισσότεροι από 750 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό και σχεδόν 7 εκατομμύρια έχουν πεθάνει από αυτόν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 είχε λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη το διαβόητο EVENT 201 το οποίο υποτίθεται ότι ήταν μία Άσκηση-προσομοίωση πανδημίας!

Xoρηγοί του EVENT 201 ήταν το Ίδρυμα Gates (η κεντρική photo από τη συνάντηση του Bill Gates με τον Κινέζο ηγέτη μερικά 24ωρα πριν), το  World Economic Forum (η photo κάτω από παλαιότερη συνάντηση τoυ ιδρυτή του WEF Klaus Schwab με τον Κινέζο ηγέτη Xi Jinping) ενώ η Άσκηση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Johns Hopkins.

[Περισσότερα ΕΔΩ]

Την ίδια ημερομηνία στη Wuhan της Κίνας είχαμε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους έλαβαν μέρος πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 110 χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα οι συγκεκριμένοι αγώνες χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός στην ανθρωπότητα καθώς αθλητές που επέστρεφαν στις πατρίδες τους είχαν ήδη νοσήσει με συμπτώματα που ήταν τα ίδια με τον άγνωστο τότε COVID-19. 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement