Ad Code

Responsive Advertisement

Βαλτός; Ηλίθιος; Ή απλά αμετανόητα εγωπαθής; Νέο - αναμενόμενο - «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στον Ηλία Κασιδιάρη...


Εκτός και ο συνδυασμός «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» - 32 κόμματα στις εκλογές


«Όχι» για δεύτερη φορά είπε ο Άρειος Πάγος στον Ηλία Κασιδιάρη «κόβοντας» τον συνδυασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 21ης Ιουνίου . Στο συνδυασμό συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Και εδώ προκύπτει ένα απλό ερώτημα. Είναι τόσο ηλίθια εγωπαθής που κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο; 

Γιατί καίει το πολιτικό του κεφάλαιο με αυτόν τον τρόπο; 
Ποιος τον συμβουλεύει; 
Ή παίρνει τις αποφάσεις μόνος του, μέσα από την φυλακή; 
Χωρίς καμία ενσυναίσθηση του τι συμβαίνει έξω;

Θυμάμαι πριν κάτι μήνες, πολλοί μιλούσαν για την δυναμική του. 
Σήμερα όλοι λένε πως τελικά είναι ένα κακομαθημένο παιδί.

Στην αρχή θα κατέβαινε μόνος του, μετά πρότεινε με καμάρι και προέβαλλε έναν δικαστικό που στην πορεία αποδείχθηκε λίγος, μετά κάτι άλλο και τώρα η ιδέα των "ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία»". 

Λες και θα έβλεπαν την υπόθεση του άλλοι δικαστές και όχι οι ίδιοι που ήταν πριν από ελάχιστες ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα προβεί σε στήριξη συγκεκριμένου κόμματος, του κόμματος "Σπαρτιάτες" και δυο αυγά τουρκίας. 

Ποιοι είναι οι «Σπαρτιάτες» που στηρίζουν οι «Ελληνες» του Η.Κασιδιάρη – Μπορούν να μπουν στην Βουλή;


Ο Βασίλης Στίγκας είναι ο επικεφαλής τους και ο πατριωτικός εθνικισμός η ιδεολογία τους


Ο Κασιδιάρης με δήλωσή του αναφέρει: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».
Αναρωτιέμαι, ποιος γελοίος του πιπιλάει το μυαλό ότι οι «Σπαρτιάτες, έχουν τα εχέγγυα γα να αναδειχθούν, δήθεν, "ως ο κεντρικός άξονας των ελληνικών εθνικιστικών δυνάμεων και να φέρει στη Βουλή μια ισχυρή κοινοβουλευτική και μαχητική εκπροσώπηση";

Δήλωση έκανε και ο δικηγόρος Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Σπαρτιάτες», το οποίο όπως είπε, πρεσβεύει «την επιτομή του συνταγματικού πατριωτισμού για μια Ελλάδα ελεύθερη, δυνατή, οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Είναι καλοδεχούμενη η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αποκλείστηκε κατά τρόπο αντισυνταγματικό, παρά ταύτα όμως, το κόμμα Σπαρτιάτες απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες ώστε να μπορούμε να κοιτάζουμε όλους τους πολίτες στα μάτια και στεντορείως να φωνάζουμε η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ποιοι είναι


Επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες» είναι ο Βασίλης Στίγκας και όπως αναφέρουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη πρόκειται για ένα λαϊκό πατριωτικό δεξιό κόμμα, το οποίο βασίζεται στο τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Ο ίδιος λέει ότι ακολούθησε τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη, είχε πάει στο κόμμα ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και στις ΡΙΖΕΣ ενώ ήταν μέλος και της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (ΕΛΑΣΙΝ).

Συγκεκριμένα στην ιδρυτική διακήρυξη που βρήκαμε στην ιστοσελίδα του κόμματος «Σπαρτιάτες» διαβάζουμε ότι έχει μια τετραετία ζωής:


«Στις 5/12/2017 το δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Βασίλη Στίγκα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.

Στα 4 χρόνια ύπαρξης τους οι Σπαρτιάτες και εν μέσω σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας έχοντας βοηθήσει ηθικά και υλικά μόνο Έλληνες έκαναν το μεγάλο βήμα και έγιναν πολιτικός σχηματισμός.

Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ εκφράζουμε σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό την λαϊκή πατριωτική Δεξιά,το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, είμαστε θεματοφύλακες των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Ελληνισμού, και τιμάμε τις παραδόσεις μας που σήμερα εκλείπουν από την δημόσια ζωή της χώρας.

Είμαστε ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων όχι μέσα από λόγια αλλά με έργα που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν όλους τους Ελληνόψυχους.

Πάντα ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε…»

Ο επικεφαλής του Βασίλης Στίγκας, μια από τα ίδια, επαναστάτης της φακής και του πληκτρολογίου.

Για παράδειγμα, για την πρόσφατη υπόθεση της παρουσίασης της ταινίας «Αγόρια στο ντους» σε σχολείο, που προκάλεσε σάλο καθώς έδειχνε ομοφυλοφιλικό έρωτα μεταξύ ανήλικων αγοριών ο κ. Στίγκας ποστάρει κείμενο από ιστοσελίδα που αναφέρει:

«Οι κίναιδοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας δασκάλα αποφάσισε να προβάλει ταινία ερωτικού περιεχομένου στους μαθητές η οποία επιβραβεύει την ομοφυλοφιλία. Η ταινία περιείχε ερωτικές περιπτώσεις 12χρονων!!!! αγοριών σε τουαλέτες».


Για τη θυσία του πιλότου Κώστα Ηλιάκη ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» αναφέρει ότι: 

«Πήγαινε γαμ@@@@ντας τους Μογγόλους μέχρι που έπεσε επάνω του ο ατζαμής και του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής…»

Ο ίδιος έχει αναφερθεί στο κόμμα «Νίκη» και στον Νατσιό, υποστηρίζοντας ότι είναι βαλτός και επικίνδυνος: 

«Την περίοδο 2015 συμμετείχε στο κόμμα Ρίζες με επικεφαλής τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο, και παρόλο που ήταν στην διοικούσα επιτροπή κυριολεκτικά ήταν άφαντος. Ούτε μια εμφάνιση, ούτε μια παρουσία ούτε μια ομιλία με πολιτική θέση και άποψη.  Μόνο γύρναγε στις εκκλησίες και ακολουθούσε κατά πόδας… Μητροπολίτες με αστραφτερές Μερσεντές βγάζοντας χριστιανικούς λόγους…».

Αφού χαρακτηρίζει «προδότη» τον Αλ. Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, επιτίθεται στη ΝΔ λέγοντας ότι είναι σάπια και προδοτική, ενώ λέει για τον Κ. Βελόπουλο ότι είναι πολιτικός απατεώνας.


Ο ίδιος αναφέρεται και στους παράνομους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «λαθροεισβολείς» που έχουν εποικίσει στην Ελλάδα, παράλληλα στέκεται και στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, καθώς μιλά για εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού «από ορδές βαρβάρων».

«Χρειάστηκαν 400 χρόνια για να απαλλαγούμε από το μισητό ισλάμ και τώρα εμείς οι ανίκανοι επίγονοι στέκουμε παθητικά και βλέπουμε να ξανά επιστρέφουν και να αρπάζουν με τις ευλογίες των Νενέκων που μας κυβερνούν ότι βρουν μπροστά τους και ότι απλόχερα τους προσφέρουν τα χρήματα μας ,τις περιουσίες μας ,τα δικαιώματα μας, την ιερή γη των προγόνων μας».

Ποιος είναι ο επικεφαλής


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Στίγκας το 2020, μαθαίνουμε ορισμένα στοιχεία γι’ αυτόν. Οπως λέει:

«Ονομάζομαι Βασίλης Στίγκας γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών,2 κοριτσιών και ενός αγοριού.

Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια και αναγκάστηκα από την ηλικία των 12 ετών να δουλεύω και παράλληλα πήγαινα νυχτερινό γυμνάσιο στο Αιγάλεω.

Στην συνέχεια φοίτησα και πάλι σε νυχτερινή σχολή ως μηχανικός αεροσκαφών λόγω αγάπης για τα ιπτάμενα μέσα.

Υπηρέτησα για 22 μήνες στην αεροπορία Στρατού ως μηχανικός ιπτάμενος και εδάφους.

Μετά την απόλυση μου από τον στρατό και μέχρι σήμερα ασχολούμαι ως επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων και τα τελευταία χρόνια παράλληλα και με την δημοσιογραφία ως παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, αρθρογράφος,και κοινωνικός ρεπόρτερ.

Είμαι έντονα πολιτικοποιημένος και ενεργός πολίτης από τα μαθητικά μου χρόνια και πάντα στον χώρο του υγειούς Εθνικισμού λόγω άδολης και υπέρμετρης αγάπης προς την πατρίδα».

Υ.Γ. Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε σήμερα στην ανακήρυξη των κομμάτων τα οποία νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις δεύτερες εκλογές 2023 και σύμφωνα με την απόφασή του «κόπηκαν» 12 κόμματα, από τα συνολικά 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement