Ad Code

Responsive Advertisement

Ο κυρίαρχος λαός παραμένει κυρίαρχος παρά τις κατάρες και τα ανάθεμα



Η ημέρα των εκλογών της 21ης Μαϊου είναι απόδειξη πως το Facebook δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή ζωή και πως όσα γράφει το πληκτρολόγιο ή τα διάφορα δήθεν αντισυστημικά μέσα τελικά δεν σημαίνουν τίποτε και δεν έχουν καμία ισχύ στην αληθινή ζωή!

Ο κόσμος ψηφίζει με άλλα κριτήρια από αυτά που εκείνοι επιτάσσουν. 

Κατακερματισμένη η «πατριωτική δεξιά» ανήμπορη να βρει τίτλο και λογότυπο για το κόμμα τους απο την μια, και απο την άλλη ταγάρια και μικρόψυχοι αριστεροί μπουρζουαζιστές, και μια τρίτη μερίδα, διάφοροι ηλίθιοι που επί χρόνια έκαναν «κλειστές ομαδες» στο Facebook «για να πολεμήσουν το σύστημα» πιπιλώντας ο ένας τα μυαλά του άλλου με στείρες αρνήσεις και γελοίες δήθεν ειδήσεις για τα πάντα!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Και δώστου κοινοποιήσεις και δώστου χιλιάδες «αποκαλύψεις» και δώστου χιλιάδες θεάσεις στα διαφορα βιντεο των διαφόρων πουλητών ελπίδας.

Τα μυαλά τους πήραν τόσο πολύ αέρα που κανείς δεν καταλάβαινε πως η ηλιθιότητα βρώμιζε τα πάντα γύρω. Σε εξωφρενικό βαθμό. Τέτοιο που όλος αυτος ο θυμός που έβγαινε απο τις δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες των κινητών φόβισε τελικά ακόμη και όσους στην καραντίνα αναρωτιόντουσαν και παρακολουθούσαν και κοινοποιούσαν...

Σήμερα αδιαφορώ για τον Μητσοτάκη και το ποσοστό του! 

Δεν είναι μόνο μαγκιά του, αυτό είναι σίγουρο... 

Είναι μαγκιά του γραφείου επικοινωνίας του, του Σταν Γκρίνμπεργκ και όσων συμμετείχαν εκεί που κατάφεραν να γυρίσουν τα «Μητσοτάκη γαμιέσαι» και όλα τα υπόλοιπα, ειδικά απο τα Τέμπη και μετά….

Είναι μαγκιά τους που παρουσίασαν την ΝΔ ενωμένη με τους τρεις πρωθυπουργούς.
Είναι μαγκιά τους που αξιοποίησαν όλους τους χώρους απο δεξια έως αριστερά. 
Μαγκιά τους που έδειξαν θετικότητα και προοπτική απέναντι σε Δημητρες και Οδυσσέας, απέναντι σε Κατρουγκαλους και Πολάκηδες, απέναντι σε αρνητές και άλλους ηλίθιους.

Το είπαν καθαρά!
Απο την μια εμείς και απο την άλλη ο αχταρμάς… Και έπεισαν!

Οι άλλοι δεν κατάλαβαν πως ήταν αχταρμάς, μέσα στην τοξικότητα και στον διχασμό!
Ο Μητσοτάκης και οι άνθρωποι του τα έκαναν όλα σωστά και όλοι οι άλλοι τα έκαναν όλα λάθος!

Πως θα το κάνουμε τώρα;
Και μιλήστε όσο θέλετε για «νοθεία».

Ποια νοθεία;

Όλοι, από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, από τους απίστευτους που ψάχνουν την ψήφο τους και θα την ψάχνουν όλο το βράδυ μέχρι όσους πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν εκλογές χωρίς οργανωμένο γραφείο, χωρίς ανθρώπους που μελετούν, ερευνούν και λένε την διαφωνία τους με επιχειρήματα προσπαθώντας να είναι χρήσιμοι αντί να είναι ευχάριστοι και κόλακες, όλοι εργάστηκαν για να πετύχει ο Μητσοτάκης την αυτοδυναμία!

Και απέτυχαν!
Γιατί ούτε για αυτό δεν είναι ικανοί.

Βέβαια, για πολύ λίγο, αλλά θα το καταφέρουν την επόμενη φορά δίνοντας στον Μητσοτάκη και στη ΝΔ συντριπτική Νίκη μακράς πνοής!

Μεγαλύτερη απο την σημερινή των 146 βουλευτών!

Εύχομαι, πλέον ο καθενας απο όσους μας έκαναν να φριττουμε με όσα έλεγαν με το ύφος του τρελού να επιστρέψει στο επαγγέλμα του και να σταματήσουν τα βιντεο και οι κούφιες μαγκιές και τα δήθεν λαϊκά δικαστήρια…

Να ησυχάσουμε λίγο!

ΥΓ. Το ότι το ΠΑΣΟΚ ανέστησε όλη την ομάδα Σημίτη εις βάρος των δελφίνων δεν σας κάνει εντύπωση;
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement