Ad Code

Responsive Advertisement

Κτηνωδία! Αρμένιος πολίτης αποκεφαλίστηκε ζωντανός από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν καθώς στρατιώτες ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν


Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει γραφικές περιγραφές βίας, εγκλημάτων πολέμου και δολοφονιών. 


Συνεχίστε με προσοχή...

Σε ένα βίντεο που εμφανίστηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, δύο άνδρες με στολές του στρατού του Αζερμπαϊτζάν, κρατούν και αποκεφαλίζουν βάναυσα έναν Αρμένιο πολίτη, και καταγράφουν τη διαδικασία σε κάμερα τηλεφώνου. 

Σε όλη τη διαδικασία, υπάρχουν άτομα που χειροκροτούν, ζητωκραυγάζουν, σφυρίζουν και πανηγυρίζουν το γεγονός σαν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πλάνα από δύο βίντεο έχουν συνδυαστεί στο συνημμένο βίντεο. 

Το πρώτο μέρος δείχνει τον αποκεφαλισμό και το δεύτερο μέρος του βίντεο δείχνει έναν από τους στρατιώτες να τοποθετεί το κομμένο κεφάλι σε ένα νεκρό γουρούνι εκεί κοντά για να βεβηλώσει το θύμα. 

Η μακάβρια παράσταση προκαλεί μεγάλες δόσεις γέλιου, πανηγυρισμών και φωτογραφιών στους εμπλεκόμενους δράστες.

Προσοχή, το βίντεο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενοχλητικό!


 

Το θύμα αναγνωρίστηκε από συγχωριανούς του ως ο 69χρονος Genadi P., ο οποίος είχε μετακομίσει στο χωριό από το Sumgait του Αζερμπαϊτζάν τη δεκαετία του 1980, την πόλη όπου ξέσπασαν τα πρώτα πογκρόμ Αρμενίων το 1988.

Το βίντεο επαληθεύεται από τη Διεθνή Αμνηστία και τον Guardian.

Αυτή η φρικτή δολοφονία πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στο χωριό Madatashen, στον τομέα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ που κατέλαβαν τα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν. 

Η ακριβής ημερομηνία του συμβάντος δεν είναι γνωστή.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement