Ad Code

Responsive Advertisement

FOOD EXPO 2023: 31.369 επισκέπτες από όλο τον κόσμο & ουσιαστικά deals - Ποιες εταιρείες ξεχώρισαν


Η FOOD EXPO 2023 για ακόμα μία φορά αποτέλεσε ένα κορυφαίο meeting point του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.


31.369 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, 900 Hosted Buyers, 1.300 κορυφαίοι εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σπουδαία deals, όλες οι τάσεις και προκλήσεις του f&b industry. 

H FOOD EXPO ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία!

Απέδειξε ότι είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο. 31.369 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης από την Ελλάδα και από άλλες χώρες, ανακάλυψαν από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 εκθέτες, πραγματοποίησαν ουσιαστικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους τους και φυσικά έκλεισαν επικερδείς συμφωνίες.

Ακόμη, η παρουσία 900 hosted buyers από 83 χώρες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν 17.000 b2b meetings με τους εκθέτες, διαμόρφωσε ακόμα πιο κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν ως εκθέτες.


Επίσης, οι περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδος που έδωσαν το «παρών» μέσα από τις οργανωμένες συμμετοχές 13 Περιφερειών, 11 Επιμελητηρίων και 4 Δήμων έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα μοναδικής ποιότητας και γαστρονομικής υπεροχής παραδοσιακά προϊόντα, που παρουσίασαν και απέδειξαν και μέσα από το προσεγμένο branding τους ότι μπορούν να σταθούν επάξια στα ράφια των επιχειρήσεων του εξωτερικού.

Ποιες εταιρείες ξεχώρισαν


Η ελληνική εταιρεία μπισκότων Βιολάντα και διαρκώς αναπτυσσόμενη προσέλκυσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τα νέα προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις ξένες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία. Πρόκειται για τα νέα μπισκότα Πτι Μπερ από την εταιρεία Βιολάντα τα οποία αποκόμισαν πολύ καλές κριτικές από όσους είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.

Παράλληλα η εταιρεία παρουσίασε και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που διαθέτει στο πλούσιο προϊόντικό της χαρτοφυλάκιο. 

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε με την παρουσία της και η Ελληνική ΜπισκοτοποιϊαVita Free με μια σειρά από καινοτόμα και ιδιαίτερα γευστικά προϊόντα. 

Η ιστορική ποτοποιία Βαργαγιάννη παρουσίασε τις νέες ετικέτες πάνω στις φιάλες ούζου. 
Και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Χωρίς να χαθεί η αίγλη των πολλών ετών που το ούζο Βαρβαγιάννη κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών, πλέον οι καινούργιες ετικέτες αποπνέουν έναν νέο αέρα ανανέωσης με τις προσδοκίες να είναι πλέον πολύ υψηλές για το άμεσο μέλλον.

Εξαιρετικά ήταν τα περίπτερα του Κανδύλα με τους χαλβάδες, της ΒΙΟΣΑΛ με τις σαλάτες, του ΒιοΑγρού με τα δεκάδες καινοτόμα βιολογικά προϊόντα, του Χώτου με την εξαιρετική φέτα, του Συνεταιρισμού Ζαγοράς με τα υπέροχα μήλα Ζαγορίν, του Συνεταιρισμού Νάξου με την εξαιρετική γραβιέρα Νάξου, της κριτικής εταιρείας κρεάτων KRIVEK και την Campo Farm που παρουσίασαν στην έκθεση καινοτόμα βιολογικά κρέατα.

Επίσης, σημαντική ήταν η παρουσία του Οινοποιείου Καραμήτσος από την Νεμέα με εξαιρετικούς οίνους, τα χειροποίητα αναψυκτικά «Gia…giamas» αλλά και η Mastic Deli, η οποία παράγει εκπληκτικά γλυκά με μαστίχα.

Υπήρξε όμως και μια εταιρεία που μας έκανε εντύπωση καθώς την βλέπαμε διακριτικά σε όλες τις εκθέσεις.  Και αυτή ήταν η SALYSOL Hellas, παράρτημα της Ισπανικής SALYSOL SA. με έδρα το Περιστέρι.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου όπως μας το έστειλαν. 
Η αλήθεια είναι πως και εμείς θέλαμε να τους βρούμε και να τους ρωτήσουμε ποιοι είναι. 
Και η αλήθεια είναι πως θα τους προσέχουμε λίγο περισσότερο από εδώ και πέρα γιατί πάντα η ποιότητα θα κερδίζει.

Ένας χρόνος SALYSOL Hellas


 





Ήταν ένας χρόνος παρουσίας της SALYSOL Hellas στην Ελλάδα με συμμετοχή και παρουσία, στην Horeca 2022, Beer Athens Beer Festival 2022, Athens Coffee Festival 2022, Xenia 2022, Horeca 2023, Food Expo 2023 με τις περισσότερες αυτών να γίνονται απο τον Σεπτέμβριο και μετά, σχεδόν μια έκθεση ανά μήνα…


 

Απο τις 365 ημέρες ενεργής επαγγελματικής παρουσίας μας στην Ελλάδα οι περίπου 70-80 ημέρες ήταν ημέρες προετοιμασίας και συμμετοχής στις διάφορες εκθέσεις καθώς και διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις ΕΚΕ που χρηματοδοτήσαμε από καρδιάς δρώντας με συνείδηση, σε ποικίλες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, από ανακύκλωση αλλά και άλλες που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε…


Κλείνουμε τον κύκλο των εκθέσεων για φέτος κουρασμένοι αλλά γεμάτοι εμπειρίες, σοφότεροι, επαγγελματικά, σίγουρα, και γεμάτοι από ιστορίες από συναντήσεις με διαφορετικά κοινά και επαγγελματίες αλλά πάνω απ όλα, ανθρώπους.

Γιατί στην SALYSOL Hellas by Ethnofoods υπηρετούμε πίστα το δόγμα Η2Η (Human to Human).


Ευχαριστούμε απο καρδιάς την Εκθέσεις Εκδόσεις FORUM SA και προσωπικά τον κ. Miltos Mellios αλλά και τον επικεφαλής κ. Thanos Panagoulias και όλους τους εργαζόμενους για όλη αυτή την υπέροχη συνεργασία και ραντεβού ξανά - πρώτα ο θεός - με τη νέα σεζόν…

Η αλήθεια βέβαια είναι πως πετύχαμε την FORUM στην καλύτερη της φάση με την κάθε έκθεση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, σε οργάνωση και συμμετοχή κόσμου και ΕΥΓΕ γι' αυτό σε όλους!

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας και φυσικά ευχαριστούμε από καρδιάς για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία την Salysol Spain S.A.


Τον ιδιοκτήτη της κ. Manuel Gallego και όλη την υπόλοιπη οικογένεια της SALYSOL. 

Tους ευχαριστούμε για την φυσική παρουσία του κ. Gallego και του Δ/ντή Εξαγωγών, κ. Esteban Yanez στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια της έκθεσης, XENIA 2022, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα τους...


Όλα όσα υπέροχα συνέβησαν ή δεν συνέβησαν, όλα τα λάθη και όλα τα σωστά οφείλονται σε τρεις και μόνο ανθρώπους. Που συναντιόντουσαν και μιλούσαν με στελέχη της αγοράς, και μετά κουβαλούσαν, έστηναν και ξέστηναν περίπτερα στις διάφορες εκθέσεις και events…


Στην Σταυρούλα, στον Γιώργο και τέλος στον Θοδωρή, που συνεργάστηκαν άψογα με όλους όσοι βοήθησαν την κοινή προσπάθεια.


Δουλειά με πίεση αλλά και με αγάπη…
Τους και σας ευχαριστούμε όλους…

SALYSOL Hellas by Ethnofoods
Βρείτε μας, Ευριπίδου 15-12133, Περιστέρι
Καλέστε μας, 2117504298
Αγοράστε online στο salysol.store


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement