Ad Code

Responsive Advertisement

«Τρομοκρατική επίθεση» στην Αθήνα με τρομοκράτες χωρίς όπλα και εκρηκτικά...


Αν δεν υπήρχε επισήμως ευχαριστήριο μήνυμα των Ισραηλινών, δεν νομίζω ότι θα δίναμε βάση στα περί εξάρθρωσης κυκλώματος τρομοκρατίας. 

Σ.Σ. Τα συγχαρητήρια από τον Μ.Νετανιάχου στην κυβέρνηση μάλλον ήταν ανταποδοτικό της έγκρισης προμήθειας των Spike-NLOS από το Ισραήλ...

Είναι αστείο να πιστεύουμε ότι δύο Πακιστανοί που ο ένας δουλεύει στη Ζάκυνθο και ο άλλος στη Σπάρτη και ένας τρίτος Πακιστανός είναι στο Ιράν, το οποίο είναι είναι τελικά πίσω από αυτό, έχουν συστήσει τρομοκρατική ομάδα, χωρίς όπλα, χωρίς εκπαίδευση, προετοιμασία, χρήματα και παρακολουθούν στόχο στου Ψυρρή (το βράδυ μετά τη δουλειά, από τη Ζάκυνθο και τη Σπάρτη, με το google maps να υποθέσουμε). 

Προφανώς είναι κάτι ευρύτερο, το οποίο εντοπίστηκε από τους Ισραηλινούς που ενημέρωσαν εδώ τις Αρχές.

Εδώ παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα Υπουργών, αρχηγών κομμάτων και διαφόρων άλλων και πού να προκάμουν να παρακολουθήσουν και τον πτωχό πλην τίμιο Πακιστανό τρομοκράτη;

Ουδείς είχε χαρτιά, αλλά ασκούσε ελεύθερα το τρομοκρατικό του επάγγελμα, συγγνώμη το αγροτικό του επάγγελμα ήθελα να πω, ανά την επικράτεια. 

Είμαστε πολύ large εμείς ως άνθρωποι, δεν έχουμε τέτοια θέματα με άδειες, χαρτιά και λοιπή γραφειοκρατία.

Και ήτο αυτοί οι δύο Πακιστανοί πολύ σκληροί άνθρωποι λέει, ενώ οι υπόλοιποι είναι ζυμαρούληδες, έχουν μεγαλώσει με Γαλλικά, μπαλέτο και πιάνο. Τη ζούμε καθημερινώς αυτήν την πχιότητα.

Όταν θα ζήσουμε κι εμείς τα Μπατακλάν, γιατί είμαστε η παιδική χαρά του κάθε εγκληματία, τότε θα κλαίμε. 

Μέχρι τότε να σκεφτόμαστε ποιον από τους τρεις υποψήφιους λαθροαγαπούληδες προδότες θέλουμε για κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση. 

Γιατί έχουμε το μοναδικό κληρονομικό χάρισμα να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας.

Κλαυσίγελως η όλη ιστορία.


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement