Ad Code

Responsive Advertisement

"Η θάλασσα δεν έχει σύνορα": Η Τσαπανίδου είπε να ψάξουμε τη δήλωση στο Google και η ΝΔ έβγαλε βίντεο


Νέα κόντρα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου σχετικά με την παλαιότερη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΖΙΑ Αλέξη Τσίπρα, ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα».


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεμαχίας στην ΕΡΤ, ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Γιάννη Οικονόμου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κόσμο να ψάξει στο Google, τη συγκεκριμένη δήλωση, υποστηρίζοντας ότι δεν το είχε πει με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Νέα Δημοκρατία μετά το debate του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε βίντεο με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα σύνορα στην οποία αναφέρθηκε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Εδώ η δήλωση του κ. Τσίπρα, για να την ακούσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς πάντως έχουμε βγάλει συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι», αναφέρει η Πειραιώς.

 


Στο βιντεο εμφανίζεται η κυρία Τσαπανίδου από το χθεσινό debate να λέει: «Θα παρακαλέσω πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσους μας παρακολουθούνε να κάνουν μια αναζητηση στο google, να βάλουνε «η θάλασσα δεν έχει σύνορα, Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς, είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε, καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μήνυμα της ΝΔ: «Βρήκαμε κι εμείς εύκολα λοιπον το βιντεο» και έπειτα εμφανίζεται ο Αλέξης Τσιπρας σε παλαιότερη δήλωση του τον Σεπτέμβριο του 2015 να λέει τα εξής: «Μας κανατε κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

Και στη συνέχεια ακολουθεί πάλι απόσπασμα απο το χθεσινό debate στο οποίο η κα Τσαπανιδου λέει «παρακαλώ λοιπόν γκουγκλάρετε για να βγάλετε συμπέρασμα».

«Βγάλαμε συμπέρασμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ», καταλήγει στο βίντεο η ΝΔ.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement