Ad Code

Responsive Advertisement

Βόλος 2023: Στα αζήτητα του νεκροτομείου δύο άνθρωποι που ζούσαν «στα σκουπίδια»


Δύο άνθρωποι που ζούσαν άστεγοι στο Βόλο δεν αναζητήθηκαν από κανέναν.


Τεράστιο είναι όπως φαίνεται το πρόβλημα με τους άστεγους στο Βόλο, με τις τραγικές ειδήσεις να φέρνουν στο φως το μέγεθος της κατάστασης.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του Βόλου, αν κάνει κανείς μια βόλτα στους δρόμους της πόλης θα καταλάβει πόσοι άστεγοι υπάρχουν, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν ως παρίες της κοινωνίας, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για την τύχη τους.
Δεν τους αναζήτησε κανείς

Την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Βόλου ήρθε να επιβεβαιώση η είδηση ότι δύο άνθρωποι, οι οποίοι ζούσαν χωρίς ρεύμα μέσα σε παραπήγματα, που έχασαν τη ζωή τους εξακολουθούν να παραμένουν στο νεκροτομείο Βόλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gegonota.news, οι δύο σοροί βρίσκονται στα αζήτητα του νεκροτομείου, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτούς, ούτε στον θάνατο.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν συγγενείς των δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους πρόσφατα και έτσι αναμένεται να ταφούν με έγγραφο της κοινωνικής υπηρεσίας προς τον δήμο Βόλου.

Ο ένας από αυτούς, ένας άστεγος 51χρονος από την Βουλγαρία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο πόδι και πέθανε από πνευμονικό οίδημα μέσα σε λίγη ώρα.

Ο δεύτερος, ήταν ένας 52χρονος άστεγος που ζούσε σε μια αποθήκη γεμάτη σκουπίδια άπορος χωρίς ρεύμα και νερό. Εκεί τον εντόπισε νεκρό η Ελληνική Αστυνομία, τέσσερις μέρες μετά το θάνατό του.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement