Ad Code

Responsive Advertisement

Τίποτε στην ζωή και στο σύμπαν δεν γίνεται τυχαία! - To podcast της 25ης Ιανουαρίου 2023 με τον Θοδωρή Τσέλα


Όσοι μάθατε για τον Βενιζέλος και την εκδήλωση του, «Μένουμε Ευρώπη» θα καταλάβατε αμέσως τι συμβαίνει!


Ο Βενιζέλος γνωρίζει ότι το Ευρωπαικό μαγαζί βρίσκεται υπό χρεοκοπία. 
Με το να κόβουν διαρκώς χρήμα οι δανειστές της απλά επιτρέπουν στο μαγαζί να κερδίζει χρόνο.

Ο Βαγγέλης πολύ σωστά διαβλέπει ότι η έξοδος από το ευρώ θα μπορούσε να λειτουργήσει απελευθερωτικά ως ένα βαθμό και με την αυστηρή προυπόθεση της δέσμευσης των κρατών να επιστρέψουν το χρέος στους δανειστές ή να επιχειρήσουν μία αιματηρή εκλογίκευση του χρέους.

Γιατί το χρέος - λένε οι γκουρού της οικονομίας - σε λογικά πλαίσια κινεί τον κόσμο αλλά όταν ξεφεύγει καταστρέφει τον κόσμο! Σήμερα το παγκόσμιο χρέος είναι 400.000.000.000.000 και απο αυτά τα 400.000.000.000 είναι δικά μας!

Η Διαμαντοπούλου από τη μεριά της (τι δουλειά κάνει η Άννα όλα αυτά τα χρόνια; Που χάθηκε και η Μαρία Δαμανάκη) θέλοντας να δείχνει πάντα υπάκουη και πρόθυμη έσπευσε να επιτεθεί στον Βενιζέλο και να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο Βαγγέλης όμως με το ταμπεραμέντο του πολιτικού καιροσκόπου και τυχοδιώκτη να τον διαπερνά, εκτός από το γεγονός ότι γνωρίζει ότι λεφτά δεν υπάρχουν πλέον και το μαγαζί οδεύει στο παγόβουνο με την παρέμβασή του και την συγκεκριμένη εκδήλωση κλείνει το μάτι στους Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη για τη περίπτωση συγκυβέρησης των τριών με οικουμενικό πρωθυπουργό ή ΠτΔ το εκτόπισμά του! Για μια ακόμη φορά προτίθεται ο Βενιζέλος να «θυσιαστεί» για το καλό μας!

Συμβαίνουν διάφορα στα διαφορα γραφεία!

Εξυφαίνονται προγράμματα και σχέδια που μας περιλαμβάνουν δια της εξαπάτησης μας, για ακόμη μια φορά!

Έχετε το νου σας!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement