Ad Code

Responsive Advertisement

Οι ήρωές μας είναι θύματα πολέμου εν καιρώ ειρήνης - Tο Podcast του www.opinionon.gr και του www.xfm.gr με την αιρετική φωνή του Θοδωρή Τσέλα


Ποιος φταίει που έπεσε το αεροπλάνο; "Έπαθε vertigo" - "Ήταν παλιό και κακοσυντηρημένο το αεροπλάνο"; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΌΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!


Ο μόνος υπεύθυνος για την αιματοχυσία των πιλότων μας είναι ο ακύρηχτος πόλεμος του Αιγαίου. Αυτός ο πόλεμος που ζητά από τους πιλότους μας να είναι πάντα σε εγρήγορση για να υπερασπιστούν την Ελλάδα από κάθε προσβολή.

Απαιτεί από τους πιλότους μας να είναι ετοιμοπόλεμοι και να εκπαιδεύονται σε σκληρές και πραγματικές συνθήκες πολέμου. Οι Ικαροί μας καθημερινά αντιμετωπίζουν και αποκρούουν την τουρκική απειλή, κάνουν αναχαιτίσεις, καταδιώξεις, και προβαίνουν σε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς. Γιαυτό και κάθε χρόνο ανακηρύσσονται οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ!

Οι θάνατοι των αεροπόρων μας οφείλονται στον ακήρυκτο πόλεμο που έχουμε εδώ και αιώνες με την Τουρκία.

Οι ήρωές μας είναι θύματα πολέμου εν καιρώ ειρήνης.

Αυτός ο κρυφός πόλεμος που τροφοδοτεί η Τουρκία εδώ και χρόνια μας έχει κοστίσει σε ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό.

Τον Μπαλταδώρο, τον Σιαλμά, τον Καραθανάση, τον Βλαχάκο, τον Γιαλοψό, τον Ηλιάκη, τον Μπατσάρα, και πάνω από 120 συνολικά νεκρούς αεροπόρους.

Η απειλή πολέμου, από την πλευρά της Τουρκίας, το casus belli, κατά παράβαση των αρχών του ΟΗΕ, που απαγορεύει ρητά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αν προσθέσει κανείς και την λογική ορισμένων στην Ελλάδα, ότι δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφαγάδες και ότι κάτι πρέπει να δώσουμε για να εξασφαλίσουμε την πολυπόθητη ειρήνη, τότε μπορεί κανείς αβίαστα να συμπεράνει ότι, δυστυχώς, οι περισσότεροι πολιτικοί μας που θέλουν την καρέκλα, όχι όμως και τις σκοτούρες που συνεπάγεται αυτή, δεν αντιλαμβάνονται, ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη, που σημαίνει ότι αν κάποιοι δώσουν - όπως έδωσε ο Σημίτης το δικαίωμα στους τούρκους να αμφισβητούν την κυριαρχία μας στο Αιγαίο - δεν θα εξημερώσουν το άγριο θηρίο, που είναι αχόρταγο αλλά καθημερινά θα ζητάει περισσότερα…

Το γιατί η Ελλάδα ανέχεται αυτή την αιμορραγία και μένει εγκλωβισμένη στο «δεν διεκδικούμε τίποτε αλλά δεν παραχωρούμε τίποτε» που είναι ολότελα εσφαλμένο, είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί. Γιατί η Τουρκία, κάθε τόσο και λιγάκι, μετράει, ζυγίζει τους πολιτικούς μας και τους βρίσκει ελλιπείς, και έτσι ξέρει ότι την παίρνει να πάει τις προκλήσεις λίγο παραπέρα...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement