Ad Code

Responsive Advertisement

Κρίμα… Η Πόπη διέγραψε τη δημοσιογραφική της καριέρα, προσπάθησε να ισοπεδώσει τους ερευνητές δημοσιογράφους… Στον ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά είδε το φως!


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, Πόπη Τσαπανίδου, μίλησε στον Δημήτρη Οικονόμου και στον Άκη Παυλόπουλο του Σκάι για την υπόθεση της «Μαρίας του Έβρου», που σύμφωνα με όλες τις έρευνες δεν υπήρξε ποτέ.


Η κ. Τσαπανίδου, ως παρουσιάστρια του OPEN, μίλησε πολλές φορές για την υπόθεση εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για τον fake θάνατο του παιδιού. 

Τώρα, σαν εκπρόσωπος τα αλλάζει. Ισοπεδώνει τη δημοσιογραφική εργασία και ομιλεί για τους …επιστήμονες του ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν γνωρίζουν καλύτερα και για τους δημοσιογράφους που …δεν είναι ερευνητές.

Ξεχνά ότι πολλοί δημοσιογράφοι, σε όλο τον κόσμο, και βεβαίως και στην Ελλάδα, έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους ερευνητές. Οι έρευνες τους έχουν ρίξει κυβερνήσεις. Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έτρωγε αμάσητα τον σαντό που τις έδιναν οι εκάστοτε κυβερνήσεις; Αυτό λέει;

Η υπόθεση της “Μαρίας του Έβρου”, και το μεγάλο fake news εναντίον της Ελλάδας αποκαλύφθηκαν λόγω της επιμονής μίας δημοσιογράφου: Της Βασιλικής Σιούτη του LIFO. Λόγω αυτής της έρευνας έκανε πίσω το μεγάλο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Μιλώντας, λοιπόν στην εκπομπή “Σήμερα” του Σκάι, υποστήριξε ότι το θέμα δεν έχει κλείσει(!!!) και ότι ο υπουργός Νότης Μηταράκης είχε παραδεχτεί το περιστατικό. Δήλωσε τα εξής:

«Ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός βγαίνει και λέει ότι υπάρχει ένα παιδί, θα το βρούμε και θα του αποδώσουμε τις τιμές. Αυτή την στιγμή υπάρχει θέμα: Υπάρχουν κακοί χειρισμοί από την πλευρά της κυβέρνησης που δεν έδωσε κανένα απολύτως περιθώριο για να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Η μικρή Μαρία δεν υπάρχει, σύμφωνα με ένα Σύρο μετανάστη που μίλησε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Οι γονείς μέχρι και τώρα λένε ότι το παιδί υπήρξε, λένε ότι δέχτηκαν πιέσεις να πουν ότι δεν υπήρξε, άρχουν άλλοι δύο μετανάστες οι οποίοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό».

Στη συνέχεια, η κ. Τσαπανίδου πρόσθεσε:


“Το σίγουρο είναι ότι έχει περάσει τόσος καιρός πια, σε μια περιοχή η οποία είναι ποτάμι μεταναστών, που έχει δημιουργήσει τις συνθήκες να μην μπορούμε να ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τί έχει συμβεί. Και έχει σημασία και το για ποιον λόγο δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Γιατί αν η κυβέρνηση πήγαινε και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή, να πάει δηλαδή να δει. Να στείλει την αστυνομία, να στείλει ανθρώπους να δει τι συμβαίνει στη νησίδα αυτή που είναι και Ελληνικό έδαφος. Η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να πάει με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Εμείς λέμε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί στην υπόθεση αυτή. Το θέμα παραμένει ανοιχτό γιατί το κρατάει ανοιχτό η ίδια η κυβέρνηση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι συνάδελφοι Οικονόμου και Παυλόπουλος είπαν στην κ. Τσαπανίδου ότι «πάντως δεν υπάρχει νεκρή Μαρία».

Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ των παρουσιαστών και της κ. Τσαπανίδου για την “Μαρία του Έβρου”, που φαίνεται πως δεν υπήρξε ποτέ. Το περιοδικό Spiegel που πρωτοστάτησε στον μιντιακό διασυρμό της Ελλάδας, αφαίρεσε τα κείμενα του για την υπόθεση αυτή.

– Νεκρή Μαρία πάντως δεν υπάρχει,

– ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Αυτό δεν το ξέρουμε…

– Πιστεύεις πως μπορεί να υπάρχει;

– ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Η νεκρή Μαρία δεν υπάρχει σύμφωνα με έναν Σύρο μετανάστη ο οποίος μίλησε στην Καθημερινή

– Και που είναι το παιδί; Εξαφανίστηκε η σορός του; Και οι γονείς λένε πως δεν λείπει κανένα παιδί.

– ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Οχι οι γονείς δεν το λένε αυτό. Μέχρι και τώρα λένε πως το παιδί υπήρξε, λένε πως δέχθηκαν πιέσεις οτι δεν υπήρξε. Υπάρχουν άλλοι δύο Σύροι μετανάστες που ζουν ο ένας στη Γερμανία και ο άλλος στην Ολλανδία, που επίσης υποστηρίζουν το θέμα αυτό.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement