Ad Code

Responsive Advertisement

Οι αποκαλύψεις των σκανδάλων κάνει γκελ μόνο στους ακραίους που θέλουν να γρατζουνίσουν την Δημοκρατία λέει ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ


Δημοσιογράφοι ξεπλένουν τα οικονομικά σκάνδαλα των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ σε πανελλήνια μετάδοση και το ΕΣΡ κοιμάται!


Στον ΣΚΑΪ στεναχωριούνται που τα σκάνδαλα αποκαλύπτονται έστω και προεκλογικά και θεωρούν πως «όλες αυτές οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα εμφανίζονται λίγο πριν τις εκλογές και γι’ αυτό δεν κάνουν γκελ στην κοινωνία».

Δεν ανησυχούν καθόλου που η κοινωνία δεν αντιδρά σε αυτή την κλοπή που συμβαίνει; 

Μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε παίρνοντας το λόγο πρόσθεσε πως: «Κάνει γκελ σε όλους τους ακραίους οι οποίοι θέλουν να δαγκώσουν και να γρατζουνίσουν την Δημοκρατία».

Σε λίγο προφανώς όσοι καταγγέλλουν παρανομίες θα διώκονται ποινικά...
Αυτό δεν το είπαν, αλλά το φανταζόμαστε ως συνέχεια της κουβέντας τους...

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Α.Πορτοσάλτε απηύδησε με τα συνεχόμενα σκάνδαλα στελεχών της ΝΔ (βασικά επειδή αποκαλύπτονται εύκολα) και είπε το αμίμητο... «Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη.

Μετά από αυτό το τρίτο «χτύπημα» ο Άρης Πορτοσάλτες δεν άντεξε! Έβγαλε την δική του κραυγή! «Αν αυτή είναι η νέα γενιά τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!», είπε.

Φυσικά ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, όλη την ώρα σιγοντάριζε τον κ. Πορτοσάλτε και συμφώνησε με όσα είπε...

Βιάζεται λίγο ο Οικονόμου να αναλάβει ή μου φαίνεται; 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement