Ad Code

Responsive Advertisement

ΗΠΑ: Mητέρα πετάει φαγητό στο μωρό της για φάει στο πάτωμα - Δείτε βίντεο


ΗΠΑ: Σάλος με τη μητέρα που πετάει φαγητό στο μωρό της για φάει στο πάτωμα 


«Κάποιες φορές όταν είμαι άρρωστη, μου αρέσει να ταΐζω το μωρό μου τα μικρά του σνακ σαν να ήταν κοτόπουλο» λέει η μητέρα που πετάει δημητριακά στο παιδί της

Αρκετές αντιδράσεις έφερε το βίντεο που ανάρτησε μια μητέρα στο TikTok δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο ταΐζει το παιδί της όταν είναι άρρωστη.

«Κάποιες φορές όταν είμαι άρρωστη, μου αρέσει να ταΐζω το μωρό μου τα μικρά του σνακ σαν να ήταν κοτόπουλο», είπε η μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ. «Το λατρεύει», υποστήριξε. Στα βίντεό της, που έχουν μαζέψει πάνω από 4,5 εκατομμύρια θεάσεις, η Ρακέλ Τόλμαν, όπως ονομάζεται η μητέρα, πετάει δημητριακά στο χαλί και το παιδί της τα τρώει σαν να ήταν κάποιο ζώο σε φάρμα.
«Τι στο… αυτό είναι τόσο βρώμικο. Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε ένα παιδί», επεσήμανε ένας τρίτος. Πολλοί κατηγόρησαν την μητέρα ότι συμπεριφέρεται στο μωρό της σαν να είναι σκύλος ή «περιστέρι σε πάρκο».

Ορισμένοι πάντως την υποστήριξαν και μάλιστα κάποιοι είπαν πως κάνουν το ίδιο πράγμα με τα δικά τους παιδιά. «Κι εγώ το κάνω αυτό. Του πετάω το φαγητό στο παρκοκρέβατο και εκείνο μπουσουλάει», είπε μια μαμά στα σχόλια.

«Κάθομαι εδώ με το 8 μηνών παιδί μου ενώ το 2 ετών κοιμάται και απλώς της πετάω φαγητό για να τη διασκεδάσω όταν δεν αισθάνομαι καλά. Το λατρεύει», είπε μια άλλη μαμά.

«Ο γιος μου πατάει το σνακ του και μετά τρώει τα κομματάκια από το πάτωμα», αποκάλυψε μια τρίτη.

Μάλιστα, μια από τις υποστηρίκτριες της συγκεκριμένης πρακτικής υποστήριξε ότι το να τρώνε τα μωρά από το πάτωμα τα βοηθάει στην…ανάπτυξή τους: «Κάνει καλό γιατί μπουσουλάει, πιάνει τα μικρά κομματάκια φαγητού, βλέπω πολλά καλά πράγματα», έγραψε.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement