Ad Code

Responsive Advertisement

Συνελήφθησαν έξι 15χρονοι για βιασμό ανηλίκου: «Δεν κάναμε και τίποτα – Είχε πλάκα»!

 

Άγριο bullying και κατ’ επανάληψη βιασμοί σε άδειο κτίριο 

- Για έναν μήνα ζούσε τον εφιάλτη ο 15χρονος που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συμμορία οχτώ συμμαθητών του.

Θύτες και θύμα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στο Ίλιον, ωστόσο, οι επιθέσεις σε βάρος του 15χρονου γίνονταν εκτός σχολείου και συγκεκριμένα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκονται κοντά στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Ο εφιάλτης για τον ανήλικο ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και διήρκεσε μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι δράστες φέρονται να έκαναν άγριο bullying στο θύμα, προκειμένου να μη μιλήσει για όλα όσα βίωνε.

Οι δράστες είναι οχτώ, ηλικίας 15 και 16 ετών. Φέρονται να είχαν στοχοποιήσει τον 15χρονο εδώ και αρκετό καιρό. Οι έξι από τους δράστες συνελήφθησαν. Οι πέντε είναι Έλληνες και ο ένας Αλβανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να βίασαν τον 15χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Οι βιασμοί γίνονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη χρήση αντικειμένων.

Όταν έγιναν οι συλλήψεις, κάποιοι εκ των δραστών φέρονται να είπαν προφορικά στους αστυνομικούς ότι «το έκαναν πλάκα» και ότι δεν κατάλαβαν ότι κάνουν κάτι τόσο κακό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement