Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Ζελένσκι μετά τη συνάντησή του με τον Δένδια ευχαρίστησε τον... Ερντογάν!


Λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στο Κίεβο, ο Ουκρανός πρόεδρος, αντί να ευχαριστήσει την Ελλάδα, η οποία μάλιστα ξεκίνησε να στέλνει σήμερα Τεθωρακισμένα Οχήματα, ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο twitter τον Ερντογάν


Μπορεί ο Νίκος Δένδιας να διαφήμισε σε υπερθετικό βαθμό τη σημερινή επίσκεψή του στο Κίεβο, καθώς και τις συναντήσεις του με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, και τον Ουκρανό ομόλογό του, ωστόσο ο Ουκρανός πρόεδρος κάθε άλλο παρά έδειξε τον ίδιο … ενθουσιασμό!

Την ημέρα, λοιπόν, που ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωνε, για μια ακόμη φορά, σε συνεδρίαση του κόμματός του, το μεγάλο ενεργειακό ντιλ του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που στόχο έχει να καταστήσει την Τουρκία κόμβο μεταφοράς ρωσικών ενεργειακών πόρων προς τη Δύση, ο Ζελένσκι επέλεξε να ευχαριστήσει τον Ερντογάν για τη συμπαράστασή του προς την Ουκρανία.

Το απαράδεκτο είναι ότι προέβη σε αυτή την ανάρτησή του στο twitter λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Ν.Δένδια. Κάτι που κάθε άλλο παρά διπλωματική ευγένεια δείχνει.


Στην ανάρτησή του αναφέρει πως «συνεχίστηκε ο φιλικός διάλογος με τον Τούρκο πρόεδρο. Ευχαριστώ για την ακλόνητη υποστήριξη της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας της Ουκρανίας. Υπογραμμίζεται ο ιδιαίτερος ρόλος της Τουρκίας στην πρωτοβουλία Grain και τη συνέχισή της. Η σχέση Ουκρανίας και Τουρκίας στον τομέα της ασφάλειας εκτιμάται ιδιαίτερα».

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement