Ad Code

Responsive Advertisement

Άγριος καβγάς αλλοδαπών οδήγησε σε πυροβολισμούς με έναν τραυματία - Ποια Κολομβία; Στην Θεσσαλονίκη μας...


Κολομβία η Ελλάδα: Άγριος καβγάς αλλοδαπών οδήγησε σε πυροβολισμούς με έναν τραυματία

Σκηνές που αποδεικνύουν πόσο ανεξέλεγκτη είναι πλέον η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι δεν λογαριάζουν τίποτα πια, έλαβαν χώρα νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ήταν λίγο πριν τις 18.00 όταν ακούστηκε πυροβολισμός στην περιοχή και οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συνέβη, καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την οδό Λαγκαδά.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά μπροστά σε γυμναστήριο, όπου τρεις γεωργιανοί -που κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στην χώρα- ξυλοκόπησαν έναν επίσης γεωργιανό. Κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, ο ένας από τους τρεις έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο κάλυκα από 22αρι πιστόλι.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ και το θύμα στην προσπάθειά του να ξεφύγει έτρεξε μέχρι την οδό Καραμανλή. Εκεί τον εντόπισαν τραυματισμένο οι αστυνομικοί.

Ο άνδρας φέρει τραύμα στη γάμπα, για το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν είναι από σφαίρα ή από μαχαίρι, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement