Ad Code

Responsive Advertisement

Οι Τούρκοι πετούν πάνω από τα νησιά και οι μουσουλμάνοι έποικοι αποβιβάζονται - Είναι αυτό εικόνα "κυρίαρχης χώρας";


Όλα δείχνουν ότι ζούμε σε μια χώρα μηδενικής κυριαρχίας.


Ζεύγος Τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 16:03 πάνω από το νησί Ανθρωποφάγοι και στη συνέχεια πάνω από το Μακρονήσι στα 19.00 πόδια.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!

Στις 16:04 δεύτερο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το νησί Ανθρωποφάγοι 14.000 πόδια και στις 16:10 τρίτο ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το νησί Καλογέροι στα 24.000 πόδια.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!

Στο μεταξύ, σκάφος που διαπέρασε όλο το Αιγαίο έδεσε κανονικά στα Κύθηρα, στο μικρό λιμανάκι του Λημνιώνα, στο δυτικό τμήμα του νησιού με τους αλλοδαπούς να αναζητούν το ΛΣ προκειμένου να εντοπιστούν.

Τελικά μετά από μερικά τηλεφωνήματα οι 67 συνολικά μουσουλμάνοι έποικοι από διάφορες χώρες της Ασίας εντοπίστηκαν επιτέλους από τους ανθρώπους του ΛΣ.

Οι 67 νέοι έποικοι έρχονται να προστεθούν στους άλλους 170 που έφτασαν με παρόμοιο τρόπο στο νησί μέσα στο τελευταίο 24ωρο. 

Όλοι τους αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι θα μεταφερθούν σε προσωρινά ΚΕΠΑ πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως σε καταγεγραμμένες μόνο περιπτώσεις από τοις 26 Ιουλίου έχουν αποβιβαστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 490 μουσουλμάνοι έποικοι.

Άλλο πόσοι έρχονται από τα σύνορα του Έβρου:


Μην απορούμε γιατί μας προτιμάνε και γιατί οι Τούρκοι παίζουν με το λαθρομεταναστευτικό

Ο νόμος που παραθέτω ψηφίστηκε τώρα, τον Ιούνιο του 2022 (Ν. 4939/2022) με εισήγηση και υπερψήφιση της ΝΔ.
 
"Άρθρο 23
1. Σε πολίτη τρίτης χώρας ή ανιθαγενή, ο οποίος αναγνωρίζεται ως πρόσφυγας, χορηγείται από την αρμόδια Αρχή Παραλαβής, με την επιφύλαξη της παρ. 3 του άρθρου 20, άδεια διαμονής τριετούς διάρκειας.

Άρθρο 26
Πρόσβαση στην απασχόληση
1. Επιτρέπεται στους δικαιούχους διεθνούς προστασίας να ασκούν μισθωτή ή ανεξάρτητη επαγγελματική δραστηριότητα...με τους ίδιους όρους που προβλέπονται για τους Έλληνες πολίτες.
2. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες, τα οποία σχετίζονται με την απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων κατάρτισης για την αναβάθμιση δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση σε χώρους εργασίας και παροχή συμβουλών από υπηρεσίες απασχόλησης, υπό τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες.

Άρθρο 27
Πρόσβαση στην εκπαίδευση
1. Κάθε ανήλικος, στον οποίο έχει χορηγηθεί καθεστώς διεθνούς προστασίας, υποχρεούται να εντάσσεται στις μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υποχρεωτικής εκπαίδευσης του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος με τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες....

Άρθρο 28
Πρόσβαση σε διαδικασίες για την αναγνώριση τίτλων
1. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας απολαμβάνουν ίσης μεταχείρισης με τους Έλληνες πολίτες όσον αφορά την αναγνώριση αλλοδαπών πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών αποδεικτικών επίσημων τίτλων.

Άρθρο 30
Ιατρική περίθαλψη
1. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη με τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες."

"Άρθρο 31
Πρόσβαση σε κατάλυμα
Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας έχουν πρόσβαση σε κατάλυμα με τους όρους και περιορισμούς που ισχύουν για τους πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, λαμβανομένης υπόψη της ανάγκης διασποράς αυτών σε εθνικό επίπεδο και της διασφάλισης ίσων ευκαιριών όσον αφορά την πρόσβαση σε κατάλυμα."

Τέλος αν και ο νόμος επικαλείται την Συνθήκη της Γενεύης, αυτή δεν αναφέρει πουθενά υποχρέωση των κρατών να εξομοιώσουν τους έχοντες άσυλο με τους πολίτες τους.

Αυτά για να καταλάβουμε τι γίνεται όσο κάνουμε τα μπάνια μας και όσο ασχολούμασταν με το ποιος έκανε εμβόλιο και πόσες μάσκες να φοράμε.

Η Ελλάδα χάνεται.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement