Ad Code

Responsive Advertisement

Αρτα: Δέχτηκε τέσσερις σφαίρες για να προστατεύσει την κόρη του



Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Άρτα από τη δολοφονία του 75χρονου από τον 29χρονο γαμπρό του στο Αστροχώρι. 


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ή η παράδοσή του 

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Άρτα από τη δολοφονία του 75χρονου από τον 29χρονο γαμπρό του στο Αστροχώρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ή η παράδοσή του. Ο 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του κατά τη διάρκεια καβγά με την πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας τον τέσσερις φορές.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/8) οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή περιοχή, στα σύνορα Αρτας – Αιτωλοακαρνανίας, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος μετά τη δολοφονία του πεθερού του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τον φερόμενο ως δράστη συνάντησε βοσκός της περιοχής και του είπε πως είχε βρεθεί στο βουνό επειδή είχε προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Το έγκλημα έγινε στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Ηταν στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του αφού είχε πρώτα τηλεφωνήσει λέγοντας πως ήθελε να δει το παιδί του ηλικίας 2,5 ετών. Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο δράστης πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει. Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 29χρονος προκαλούσε φασαρίες


Πληροφορίες του epirus-tv-news.gr ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή. Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία. Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement