Ad Code

Responsive Advertisement

Τι γίνεται σε αυτή τη χώρα;


Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θα διενεργήσει προσωπικά ποινική προκαταρκτική έρευνα!

Καλά ως εδώ;
ΟΧΙ! 
Γιατί;

Η έρευνα θα είναι όχι για την παρακολούθηση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠαΣοΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά για τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν, όπως επισημαίνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Δηλαδή η έρευνα θα διενεργηθεί από τον κ. Ντογιάκο για να αποκαλυφθεί από ποιόν ή ποίους διέρρευσε εκτός ΕΥΠ το υλικό των παρακολουθήσεων που φέρεται ότι έγιναν τόσο στον στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, όσο και δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη…

Το κάνουν όλο και πιο καλό το πράγμα!
Δεν χρειάζονται καν την αντιπολίτευση ετούτοι!
Το πάνε τρένο μόνοι τους…

Υπήρχε εισαγγελική διάταξη για την άρση του απορρήτου και τη νόμιμη παρακολούθηση του τηλεφώνου του μετά από αίτημα ξένης χώρας; 

Και αντί να μας προβληματίζει για ποιο λόγο ζητήθηκε η άρση και δόθηκε (άρα παρουσιάστηκαν στην εισαγγελική αρχή στοιχεία που ισχυροποιούν κάποια κατηγορία) οι ηλίθιοι στην κυβέρνηση κάθονται και παίζουν το παιχνίδι της αντιπολίτευσης αποππεμποντας δύο γενικούς γραμματείς επειδή... "δεν ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό". 

Συμπέρασμα: ο πρωθυπουργός και γενικά οι πολιτικοί δεν θέλουν ανεξάρτητη δικαιοσύνη και για να δοθεί (για κακούργημα) άρση απορρήτου σε βάρος πολιτικού θέλουν να το γνωρίζουν οι πολιτικοί!

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει δηλαδή...
Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει κι όχι τα παραμύθια της αντιπολίτευσης...

Κατά τα άλλα ενοχλούνται διάφοροι που είμαστε πρωταθλητές στην διαφθορά...!
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement