Ad Code

Responsive Advertisement

Γιατί αρνούμαστε να δουμε την αλήθεια της εγκληματικότητας κατάματα; - Το podcast της 4ης Ιουλίου 2022

 

"Για τα προβλήματα εγκληματικότητας στην Αθήνα, πέρα από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ας ρωτήσουν τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου, τις πρυτανικές αρχές, τους εργαζομένους του Εθνικού Θεάτρου, τους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας, τους υπαλλήλους του ΟΣΥ. 


 Δεν δημιουργώ θέμα χωρίς λόγο. 

 Γνωρίζω τι συμβαίνει από τις καταγραφές μας σε κάθε σημείο της πόλης αλλά και από την επαφή μου με τον κόσμο. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο υπάρχει μείωση της αστυνόμευσης και αύξηση των προβλημάτων που βιώνουν οι πολίτες». 

 Η αναφορά αυτή στο «Βήμα της Κυριακής» του δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη αποτυπώνει τον προβληματισμό των δημοτικών αρχών για την καταγγελλόμενη μείωση των αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της πρωτεύουσας που φέρεται – σύμφωνα με τις αναφορές τους – να προκαλεί έξαρση της επονομαζομένης αφανούς εγκληματικότητας, με χιλιάδες μηνιαίως αδήλωτες κλοπές και διαρρήξεις του δρόμου, με την ασύδοτη δράση ναρκοεμπόρων από τα δυτικά προάστια και πολλές άλλες παράνομες δραστηριότητες". 

 Είναι όλοι οι δημάρχοι ίδιοι, λένε όλοι οι δήμαρχοι τα ίδια; Όχι! Υπάρχουν δήμαρχοι που λένε πως στον Δήμο τους έχουν μηδενική εγκληματικότητα παρά τις επίσημες εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. που λένε πως το 50% του εγκλήματος γεννιέται, «φιλοξενείται» ή περνά απο τον Δήμο τους, όπως ο Δήμος Φυλής (Ζεφύρι - Άνω Λιόσια). 

 Γιατί αρνούνται να δουν την αλήθεια κατάματα;


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement