Ad Code

Responsive Advertisement

Ξανά με την τουρκία αγκαλιάζονται και φιλιούνται - To podcast της 17ης Ιουνίου 2022



Η τουρκία που ποτέ δεν ήταν στις επιδιώξεις της μια εισβολή γιατί ήξερε τι την περιμένει, δυστυχώς, ξανακερδίζει όχι επειδή η κυβέρνηση δεν έκανε όσα μπορούσε περισσότερα. 


Αλλά επειδή, όπως πάντα, οι σύμμαχοι που η κυβέρνηση εμπιστεύθηκε, μας πούλησαν!

Όπως κάνει πάντα, ανέβασε τον πήχυ ψηλά στις διαπραγματεύσεις διεκδικώντας, και τώρα της λένε να καθίσει ήσυχη και θα έχει ότι ζητούσε... ως χθες.
Μεθαύριο θα έχει τα σημερινά να διεκδικεί...

Γνωστό πλέον το μοτίβο!

Οι τούρκοι (και όποιος άλλος γείτονας) ΠΑΝΤΑ θα διεκδικούν κάτι από την Ελλάδα, η Ελλάδα ΠΑΝΤΑ θα υποχωρεί και οι ΗΠΑ και οι λοιποί σύμμαχοι ΠΑΝΤΑ θα το παίζουν σε διπλό ταμπλό...

Έχω δυστυχώς την αίσθηση πως είναι κοντά ο καιρός που θα παραχωρήσουμε στην Τουρκία όσα μας υπαγορεύσουν με πρώτο την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου...!

Χτες όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησαν να πείσουν τους Έλληνες ότι η συνάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον ομόλογό του Τούρκο ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ ήταν «θερμή» και ότι η συνομιλία δευτερολέπτων συνοδευόμενη από χειραψία έλυσε ως «δια μαγείας» την ελληνοτουρκική κρίση.

Την «σκυτάλη» στις χειραψίες την ανέλαβε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας. Όπως ανακοινώθηκε «χειραψία και σύντομη συνομιλία κοινωνικού χαρακτήρα είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο του «Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών 2022», που πραγματοποιείται στην Αχρίδα».

Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι που έπαιζε ο Γ.Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ήταν καλά υπαγορευμένο και όπως πάντα υπέρ της Τουρκίας...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement