Ad Code

Responsive Advertisement

Προσέξτε τα παιδιά... Μόνον έτσι θα αλλάξει ο κόσμος - Το podcast της 24ης Ιουνίου 2022

 



Η Φραντσέσκα ζει στην Νάπολη, είναι 22 ετών και αναζητά δουλειά.


Από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος της ζητήθηκε να εργάζεται κάθε μέρα, περίπου 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο για 270 ευρώ τον μήνα. «Επειδή δεν είχε καμία προϋπηρεσία».

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια της εμπορικής επιχείρησης της απάντησε ότι «είναι αλήθεια, τελικά, ότι οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

Η απάντηση της Φραντσέσκα ήταν αποστομωτική:

«Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα», υπογράμμισε η εικοσιδυάχρονη.

Η απάντησή της, προβάλλεται από τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης της χώρας διότι θέτει το μεγάλο θέμα της αξιοπρεπώς αμειβόμενης απασχόλησης των νέων, και όχι μόνο…

Κορίτσια σαν την Φραντσέσκα βρίσκονται στην Νίκαια, στα Άνω Λιόσια, στην Αμφιάλη ή στο Περιστερι αλλά και στην Γλυφάδα και στην Ανάβυσσο, στην Λάρισα, στην Ήπειρο στην Θράκη και σε όλη την Ελλάδα!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement