Ad Code

Responsive Advertisement

Τούρκος πολιτικός: «Άνοιξα την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα, αλλά με κυνήγησαν»


Ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, μίλησε για την προκλητική του ενέργεια να βρεθεί στην Αθήνα και να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την βουλή - Παραδέχτηκε πως τράπηκε σε φυγή όταν τον κυνήγησαν διερχόμενοι


Για την προκλητική του ενέργεια να βρεθεί στην Αθήνα και να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την βουλή, μίλησε ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, που παραδέχτηκε πως τράπηκε σε φυγή όταν τον κυνήγησαν διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν την απαράδεκτη κίνησή του.

«Η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά. Συμμαχεί με την Αμερική, συσσωρεύει όπλα στα νησιά μας και στα σύνορά μας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μιλάει στο αμερικανικό κογρέσο και θέλει όλη την Κύπρο. Πάει και μας παραπονιέται στην Ε.Ε. Ως «Κόμμα Αλλαγής», επιστήσαμε την προσοχή σε αυτόν τον κίνδυνο που προέρχεται από την Ελλάδα» δήλωσε αρχικά ο Σαριγκιούλ, εξηγώντας γιατί ταξίδεψε έως την Αθήνα προκειμένου να προκαλέσει στην «καρδιά» της Ελλάδα και τελικά να τραπεί σε άτακτη φυγή.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement