Ad Code

Responsive Advertisement

Κουκάκι: Άγρια δολοφονία γυναίκας - «Γύρισα σπίτι, είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα»


Ο 55χρονος δράστης της δολοφονίας στο Κουκάκι επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του


Ανατριχίλα προκαλούν όσα φέρεται να υποστήριξε ο 55χρονος δράστης της δολοφονίας στο Κουκάκι όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, τα πρώτα λόγια που είπε ο συζυγοκτόνος για να δικαιολογήσει τη δολοφονία όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν:

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ... Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… Και την χτύπησα...»

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος δράστης της δολοφονίας στο Κουκάκι μετά το άγριο έγκλημα με το μαχαίρι πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κατά πληροφορίες, πριν να πέσει στο γκρεμό και να βρεθεί στο νερό όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί που τον αναζητούσαν, ο 55χρονος είχε προσπαθήσει και να κόψει τις φλέβες στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν ο 55χρονος που κάλεσε τον γιο του στο τηλέφωνο και του είπε «εγώ σκότωσα τη μητέρα σου» με τον 24χρονο να σπεύδει στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος είχε τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τη σύζυγό του στον λαιμό και τον θώρακα ενώ στη συνέχεια τύλιξε με πανιά τη σορό της.
Δολοφονία στο Κουκάκι: Αυτός είναι ο δράστης

Εντωμεταξύ συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στο Κουκάκι από τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της ο οποίος, μάλιστα, ενημέρωσε για την αποτρόπαια πράξη του πρώτα τον 24χρονο γιο τους.

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν το πρωί της Παρασκευής ότι «δεν είχαμε ακούσει κάτι στο παρελθόν για το ζευγάρι» περιγράφοντας πώς ενημερώθηκαν για τη δολοφονία τα ξημερώματα όταν υπήρξε και η κινητοποίηση αστυνομίας και ΕΚΑΒ μετά την ενημέρωση που είχαν από τον γιο της 46χρονης.
Δολοφονία στο Κουκάκι: Δεν είχε ακουστεί κάτι στο παρελθόν για το ζευγάρι | newsbomb.gr

Δείτε φωτογραφίες του θύματος και του δράστη της δολοφονίας στο Κουκάκι


Το θύμα της δολοφονίας στο Κουκάκι



Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την δολοφονία της 46χρονης Κατερίνας από τον 55χρονο Ζήση είχε σημειωθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμα ποια ήταν η αιτία του.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement