Ad Code

Responsive Advertisement

Αμερικανός ειδικός: Το μέλλον της Δύσης είναι η αναρχία και το χάος! Παγκόσμιες απειλές για την ΕΕ και τις ΗΠΑ


''Η εικόνα του μέλλοντος εστιάζεται περισσότερο στον κατακερματισμό και το χάος''

Τα παραπάνω έγραψε σε στήλη για τους Financial Times.

''Η σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία στη Δύση δεν είναι ικανή να σχηματίσει κανενός είδους ισχυρή κυβέρνηση, επομένως το πιο πιθανό μέλλον της Δύσης είναι η αναρχία και επ' ουδενί η Δικτατορία'', σύμφωνα με τον Αμερικανή ειδικό Mirza Shenaz σε θέματα διαχείρισης επιχειρήσεων. 

Πιστεύει ότι το «New Deal» του Φράνκλιν Ρούζβελτ ή το «New Economy» του Ρόναλντ Ρίγκαν είναι πολύ μακρινά για την Δύση. Ένα σενάριο αδύνατο! ''Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε οι Ρεπουμπλικάνοι ούτε οι Δημοκρατικοί είναι ικανοί για κάτι τέτοιο, επομένως οι φόβοι για την απειλή της τυραννίας είναι αβάσιμοι. Η εικόνα του μέλλοντος εστιάζεται περισσότερο στον κατακερματισμό και το χάος''

''Η έλλειψη διακυβέρνησης επιδεινώνεται από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που δεν αναγνωρίζουν, ας πούμε, τη νομιμότητα του Προέδρου Τζο Μπάιντεν ή δεν εμπιστεύονται τις συμβουλές για τη δημόσια υγεία. 

Για να κατανοήσετε καλύτερα αυτό που σας λέω, πάρτε ως παράδειγμα, το ότι το ένα τρίτο ή περισσότεροι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να φύγει η πολιτεία τους από την Ένωση. Ακόμα κι αν πρόκειται για μπλόφα του υπουργικού συμβουλίου, πολιτείες με επιρροή όπως η Φλόριντα και το Τέξας κλίνουν όλο και περισσότερο προς την ομοσπονδιοποίηση''.

''Στο ιστορικό παρελθόν των Ηνωμένων Πολιτειών, υπήρξαν τέσσερις προεδρικές δολοφονίες και ένας εμφύλιος πόλεμος, αλλά ούτε ένας δικτάτορας'', τονίζει η Shenaz.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement